• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz belası sivrisinekler

PambukPrensess

Guru
Pro Üye
21 Ocak 2013
3.774
2.912
373
Hanımlar merhaba,
Havalar ısındı ve tabi sivrisinekler coştu. 5 yaşında ki oğlumda ısırmadıkları yer kalmamış. Spreyledim, odasına sivrisinek kovucu taktım ama yine ısırıklarla dolu. Kızımda ve bizde hiçbirşey yok. Kaşıntı için fe.. adında bir jel buldum (yasak mı adı bilmiyorum) onu alacağım bu akşam. Sizler neler yapıyorsunuz ?

Hanımlar merhaba,
Havalar ısındı ve tabi sivrisinekler coştu. 5 yaşında ki oğlumda ısırmadıkları yer kalmamış. Spreyledim, odasına sivrisinek kovucu taktım ama yine ısırıklarla dolu. Kızımda ve bizde hiçbirşey yok. Kaşıntı için fe.. adında bir jel buldum (yasak mı adı bilmiyorum) onu alacağım bu akşam. Sizler neler yapıyorsunuz ?
Sadece oğlunu ısırıp sizi ısırmaması tuhaf geldi bana acaba sivrisinek değilde başka bişey olabilir mi?

Sadece oğlunu ısırıp sizi ısırmaması tuhaf geldi bana acaba sivrisinek değilde başka bişey olabilir mi?
Sivrisinekler bazı kan gruplarını çok severmiş onunla alakalı muhtemelen. Bizde de kalabalık otursak bile hep beni ısırırlar 🙄 bu arada aynı derten bende muzdaribim. 7 aylık bebeğe kimyasal bişey sıkma taraftarı değilim. Fişe takılanlar da çok aklıma yatmıyor zararı olabilir diye. Napcam bilmiyorum.

Sivrisinekler bazı kan gruplarını çok severmiş onunla alakalı muhtemelen. Bizde de kalabalık otursak bile hep beni ısırırlar 🙄 bu arada aynı derten bende muzdaribim. 7 aylık bebeğe kimyasal bişey sıkma taraftarı değilim. Fişe takılanlar da çok aklıma yatmıyor zararı olabilir diye. Napcam bilmiyorum.
Hepimiz aynı gruptanız. Çocuğum evladım yavrum akça pakça tombik olunca ona yanaştılar herhalde :sinirli:

Hepimiz aynı gruptanız. Çocuğum evladım yavrum akça pakça tombik olunca ona yanaştılar herhalde :sinirli:
Benim pamuk prensesimi de ısırmış geçen gün, hak geçmesin diye her uzvundan ısırmış. Trendyol dan sineklik aldım. Kapattım her yeri.

Kabarcıklar sivri ısırığı. Başka ne olabilir ki ? Birde çocuk hep aynı yerde yattı, eşya değişimi falan da yok.
Yok yani yorgan biti denilen bişey var hani öyle bişey olabilir mi dıye sormak istedim yorumları okudum da kan gurubu ile ilgili de olabilir. Bitkisel damla kullana bilirsin lavanta yağı falan bi araştır istersen.

Açıkta evet olabiliyor ama ev ortamında direkt 0 ları hiç kaçırmiyorlar 🤪🤣 özellikle ayak bileklerinden.
Bakan benim oğlan harita gibi geziyor evde 😂 evde ısırmıyorlardır çünkü komple sineklik bar ilaç ta sıkarım bahçeye çıktığımızda ne oluyorsun bahçede oluyor malım sıcak bahçeye kıcınd bez ile çıkıyor işte o ara sinekler bayram var diyip üşüşüyorlar kızanımın vücuduna 😂

Bu piyasada vücuda sıkılan sinek ilaçları bana pek güvenilir gelmiyordu normalde bir de hamileyim şimdi. O prize takılan ilaç bittiği gece ben de bittim diyebilirim. Henüz deneyimlemedim ama bir akrabam lavantayı suda kaynatıp fısfıs şişesine koyup üzerine de lavanta yağı döküp onu kullanıyormuş direk vücuda. Onu bi deneyeceğim siz de deneyin isterseniz, inşallah faydası olur.

Hanımlar merhaba,

Maalesef sivrisinekler bazı insanlara dadanıyor. Kanımı tatlı bilemiyorum 🤣
Sineklik varmı?

Back