Yaz' a Merhaba Çekilişimiz ve İşte Hediyelerimiz...

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Evet arkadaşlar çekilişimiz bitti,sıra geldi hediyelerimizin
resimlerini paylaşmaya,
buyrun...

Sanırım ilk ben resim ekleyeceğim :roflol: bugün bi kargo gelecekti bana ve kapıda ödeme seçeneği ile aşşağı bi indim
kocaman bi kutu o anda başladım heycanlanmaya :jeyyar: çok Teşekkür Ederim "EGEM" ablacım.
hiç anlamadım inan senin olduğunu bu çekilişte çünkü hiç tahmin yürütmedim a.s.a.s.a.s. gelelim hediyelerimize yukarı koştum asansör bile beklemeden hihoyyythihoyyythihoyyyt

kurdelesini koparmış bulundum kutum kurdele vardı üstünde delikafaduldena.s.

bu şirin mektubu ama atladım koydum kenara en son dedim öğreneyim kim aldığını yerimseniben

buda şekerim+çikolatam+bonibonlarım :lepi::lepi:aklinialirimsmile
altındaki de tencere kapağı :1hug:a.s.

Buda tencerem inan ihtiyacım vardı hatta çeyizde de yazdım alıcam diye akannehirsempatiksalakcinni

Buda tuvalet masası örtüm ama normal masama da örtebilirim bayıldmmmm :asigim::asigim:

bu paşabahçede gördüğüm sürahi+bardak yeşilin, kaynanama almıştm ama bana kısmet olmamıştı opuyorumnanaktan bardağı hem kapak hemde bardak şeklinde

int sitesinde gördüm ama kapıda ödeme yok diye alamadım :2: senden geldi çok şirinler

Havlum işlemeli çok beğendim hihoyyythihoyyythihoyyyt

bunları açıp işyerinde resim çekemedim pembe fırfırlı donlarım hihoyyythihoyyyt

buda geceliğim kırmızısı resimde beyazı var kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bunlar yumurtalıklarım laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5

bunu yapılışını bilmiyorum ama evlendiğimde pazar sabahları seni anıcaz kısmetse akannehir öğrenip yapıcam çünkü kaydirigubbakcemile3
sahanda kalpli yumurta yanında şekilde var hatta

Bunu kırmamak için tekini açtım kupa+kapağı+kaşığı hatta bide altlıkları var sempatiksalakcinni

bunlarda mutfak gereçlerim hepsi tam benlik hem şirin hemde eğlenceli sempatiksalakcinni

ablacım beni öyle güzel araştırmışşınki anlatamam hepsi bana hem uygun hemde ihttiyacım olan ürünler almadıklaırm yada sonra alırım dediklerim hihoyyyt
Hepsini içtenlikle hazırlamışşsın çok Teşekkür ederim Ellerine sağlık ŞenizŞenizŞenizyazdıklarını okumakta çok güzeldi hiç bişeyim fazla değil inan hepsi mükemmel

Son düzenleme:
canım benim güle güle kullan,merakla bekliyordum ne zaman kargonu alacaksın diye.tam kapıdan ç ıkacaktım ki kontrol edeyim dedim.beğenmene çok sevindim.sabah aradım ama telefonunu açmadınopuyorumnanaktan

canım iyi günlerde kullan hediyelerini gerçekten hepsi birbirinden güzel hediyelerin

canım bir paket daha olması lazımdı
ama demiştim ben sana alacağım diye değil miyerimseniben

Sipaydi güle güle kullan, hepsi çok güzel:asigim:

Egem abla sana da küstüm, hani bana alıyordun sen:umursamaz:

Ay çoooooooooookkkkkkkkkkk güzellerrrrrrrrr yaaaaa.
güle güle kullan speedy,
kesene bereket egem abla. hepsi çok güzel valla.

Vay be ilk hediyeler alınmış ne güzel...
Güle güle kullan canım...
Egem ablam ne çok şey almışsın sempatiksalakcinniEmeğine sağlık valla...

Çok zevkli bir hanımmış Egem ,tebrikler bayıldım aldıklarına.
Speedy sende çok şanslısın valla aşkla kullan hepsini

canım benim güle güle kullan,merakla bekliyordum ne zaman kargonu alacaksın diye.tam kapıdan ç ıkacaktım ki kontrol edeyim dedim.beğenmene çok sevindim.sabah aradım ama telefonunu açmadınopuyorumnanaktan

ABLA YEtişemedim :gitme:
ondan sonra da çok çaldı cep telefonum bide tanımıyorum diye arama konuusnda kararsız kaldım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok güzel şeylermiş canım
güle güle canım a.s.

Teşekkür Ederim Şeniz

canım iyi günlerde kullan hediyelerini gerçekten hepsi birbirinden güzel hediyelerin

Teşekkür Ederim Şeniz

canım bir paket daha olması lazımdı
ama demiştim ben sana alacağım diye değil miyerimseniben

abla ne o atladım mı acaba :sm_confusedhaoldumsmile

Sipaydi güle güle kullan, hepsi çok güzel:asigim:
Egem abla sana da küstüm, hani bana alıyordun sen:umursamaz:

Teşekkür Ederim Şeniz

Ay çoooooooooookkkkkkkkkkk güzellerrrrrrrrr yaaaaa.
güle güle kullan speedy,
kesene bereket egem abla. hepsi çok güzel valla.

Teşekkür Ederim Şeniz

Vay be ilk hediyeler alınmış ne güzel...
Güle güle kullan canım...
Egem ablam ne çok şey almışsın sempatiksalakcinniEmeğine sağlık valla...

çok almış hepsi çok güzell kaydirigubbakcemile2

Çok zevkli bir hanımmış Egem ,tebrikler bayıldım aldıklarına.
Speedy sende çok şanslısın valla aşkla kullan hepsini

aşkla sevgi ile kullanıcam kaydirigubbakcemile3

Teşekkür Ederim Şeniz

Evet hatırladım renkli kahvalt takımı vardı offf kutunun çok aşşağısında kaldı int reism bulabilirsem ekleyim.

Egem kesenize bereket arkadaşım,
Sipaydim çeyiz hazır bence düğün için fazla beklemene gerek kalmadı...
hediyelerini güle güle,güzel günlerde,sevdiceğinle
birlikte kullan...

egeciğim,ne güzeller şeyler almışsın öyle. hepsi çok kullanışlı. gülegüle kullan speedyciğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…