- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Fasulye olduğun için başarılar dilemedimNe için dedin
ben cümlenin ögelerini eksik kullanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasulye olduğun için başarılar dilemedimNe için dedin
Fasulye olduğun için başarılar dilemedim
ben cümlenin ögelerini eksik kullanma
BAŞARILAR DİLERİM CANO
SAGOL AYŞOOOBAŞARILAR DİLERİM CANO
Ellerine emeğine sağlık. Nane kokusu birnuma kadar geldi Yarışmada bol şans diliyorum.Herkese hayırlı ramazanlar
Kolay ve hafif bir çorba olan Yayla çorbasını yaptım. Umarım beğenirsiniz Eki Görüntüle 2839541
- Malzemeler
- 3 su bardağı yoğ
urt
- 2 yemek kaşığı PINAR LABNE
- 1 yumurta
- 3 yemek kaşığı un
- 2 çorba kaşığı pirinç
- Tuz
- 2 litreye yakın su
- 1 tatlı kaşığı Nane
- 2 çorba kaşığı Tereyağ
Yapılışı ;
Eki Görüntüle 2839544
Tencereye pirinci koyup haşlıyoruz.
Eki Görüntüle 2839547
Ayrı bir kapta yoğurdu, PINAR LABNE yi, 1 yumurta ve 3 yemek kaşığı unu iyice çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 2839551
Kaynayan sudan birer kepçe alarak yogurt karışımına ekliyoruz ki yogurt kesilmesin. Hafif hafif sıcak sudan ekleyerek yogurdu ılık hale getiriyoruz
Sonra kabımızda ki karışımı tencereye yavaş yavaş ekleyerek karıştırma işlemine devam ediyoruz Eki Görüntüle 2839558
Üzerine tereyağı ve naneyi kızdırıp döküyoruz. Tuzunu da ilave edip sıcak servis ediyoruz
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2839561 Eki Görüntüle 2839562 Eki Görüntüle 2839563 Eki Görüntüle 2839565 Eki Görüntüle 2839566
Çok teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık. Nane kokusu birnuma kadar geldi Yarışmada bol şans diliyorum.
Çok teşekkür ederim canımBu ne hız cantanem eline emeğine sağlık, çok güzel olmuş
Olmuş olmuş maşallahÇok teşekkür ederim canım
Biraz hızlı oldu ama iyi oldu bence
Sagol canımOlmuş olmuş maşallah
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım
Ellerine saglık mavişiimm cokkk guzel olmus konseptHerkese hayırlı ramazanlar
Kolay ve hafif bir çorba olan Yayla çorbasını yaptım. Umarım beğenirsiniz Eki Görüntüle 2839541
- Malzemeler
- 3 su bardağı yoğ
urt
- 2 yemek kaşığı PINAR LABNE
- 1 yumurta
- 3 yemek kaşığı un
- 2 çorba kaşığı pirinç
- Tuz
- 2 litreye yakın su
- 1 tatlı kaşığı Nane
- 2 çorba kaşığı Tereyağ
Yapılışı ;
Eki Görüntüle 2839544
Tencereye pirinci koyup haşlıyoruz.
Eki Görüntüle 2839547
Ayrı bir kapta yoğurdu, PINAR LABNE yi, 1 yumurta ve 3 yemek kaşığı unu iyice çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 2839551
Kaynayan sudan birer kepçe alarak yogurt karışımına ekliyoruz ki yogurt kesilmesin. Hafif hafif sıcak sudan ekleyerek yogurdu ılık hale getiriyoruz
Sonra kabımızda ki karışımı tencereye yavaş yavaş ekleyerek karıştırma işlemine devam ediyoruz Eki Görüntüle 2839558
Üzerine tereyağı ve naneyi kızdırıp döküyoruz. Tuzunu da ilave edip sıcak servis ediyoruz
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2839561 Eki Görüntüle 2839562 Eki Görüntüle 2839563 Eki Görüntüle 2839565 Eki Görüntüle 2839566
Teşekkür ederim evvoşum, sağolOy mavişim bu ne hız
Nasılda güzel olmuş nasılda güzel sunmuş ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar
Sen mi istiyordun yoksa Teşekkür ederim canımVay hınzır demek sen kaptin yaylayi Ellerine emegine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine saglık mavişiimm cokkk guzel olmus konsept
Başarılar mavişimTeşekkür ederim evvoşum, sağol
Sen mi istiyordun yoksa Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Rica ederim mavişimTeşekkür ederim evvoşum, sağol
Sen mi istiyordun yoksa Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Sanada başarılar mervişimBaşarılar mavişim
Ben bu kez de katılmadım kuZum ya gec geldım ya tarıfler alınmıstı zaten diğer yarısmalara inşallaahSanada başarılar mervişim
Bir sürü çorba var aslında nasip kısmet canım. Hayırlısı olsunBen bu kez de katılmadım kuZum ya gec geldım ya tarıfler alınmıstı zaten diğer yarısmalara inşallaah