• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaygin anksiyete :(

Ben yillardir ilac degistiriyorum gecsin diye bazen gecer gbi oluyor ama enuifak bi sikintimda ueniden ortaya ciikior en ufak seye agladigm bile oluyor bazen kotu bisi yaparm dusuncesiyle yanmda insan olsun istiorum hep ayni zamanda panikatak da varbbende

Merhaba kızlar benimde yaklaşık bi haftadır çarpıntım vardı ve doktora gitmeye karar verdim.Ekg çekildi tansiyona bakıldım kan testleri yapıldı (zehirli guatr trioid ve anemi için) bir de kalp ritmlerini dinleyelim dediler 24 saatlik holter takıldı hiç başıma gelmemişti böyle şeyler ertesi gün gittim kalp atımlarımın çok hızlı olduğunu normal bir kişinin 80 olması gerekirken benim 140 çıktı uyku halindeyken hep dikkat de ederim hiç soluma yatmam sünnet sonuçta.
İş yerinde benimde birtakım problemlerin var bu hastalıkla uğraşanlar bana göre hassas kişiler ya da ben öyle olduğum için olabilir.Cipralex ve beloc ilaçlarını yazdı 2 buçuk ay sonra kontrola gideceğim yaşaynlar anlatırsa bize de ışık tutmuş olur takma stres yapma diyorlar bu pek mümkün olmuyor tabi

Back