Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette yalnız değilsin. Ara sıra hepimiz böyle hissediyoruz, ama geçiyor. Allah sağlık versin, gerisi hallolur..Yalnizmiyim ne ?![]()
İş dışında keyifli uğraşlar çözüm olabilir. Bir de işten olmayan arkadaşlar ile görüşmek işe yarıyor. İş arkadaşlarıyla hep iş konuşmak sorunları sürekli canlı tutuyor.Merhaba kızlar bende varım ve sürekli başarısızlıktan korkuyor iş hayatımda olanları hiç aklımdan çıkaramyor sürekli mutsuz yaşıyorum. Çözüm bulanlar anlatabilir mi ne şekilde kurtuldunuz
Bende varim.4 yıl oldu.ilac kullaniyorum ve biraktigimda aglama krizleri,çarpinti ve uyku sorunu yaşıyorum.boyle birsey yaşayan varmi? Ben ilaçi hiç birakamiycakmiyim yahaziranda evleniyorum
Evet kesinlikle haklısın fakat sorun şu ki bu aralar görüştüğüm herkese iş sorunlarımı anlatmay başladım. Bence insanlar artık benden sıkılmışlardırİş dışında keyifli uğraşlar çözüm olabilir. Bir de işten olmayan arkadaşlar ile görüşmek işe yarıyor. İş arkadaşlarıyla hep iş konuşmak sorunları sürekli canlı tutuyor.
İlaç çok gerekliyse kullan ama tavsiyem 4 yıl yeterli ilaç için. Ben de bir o kadar kullandım bıraktım sonra yavaş yavaş doktorun tavsiyeleriyle. Bence bu hastalık tamamen bitmiyor, azalıyor sadece. özellikle mevsim geçişlerinde tavan yapıyor. Allah hepimize şifa versin
Bence çok doğru bir tespit her mevsm geçişlerinde aynı sorunla başbaşa kalıyoruz. Bir de eğer benim gibi ilaç fobiniz varsa ve antidepresan kullanmayı reddediyorsanız iş daha içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor![]()
Merhaba öncelikle yalnız değilsin bende cok feci bi şekilde yaşadım o hastalığı ve bitti Şükürler olsun bana istediğin soruyu sorabilirsin
Nasıl kontrol ettin arkadaşım bize de anlat belki faydası olur her sabah saçma sapan kaygılarla uyanıyor gün içerisinde deli gibi çarpan kalbimle baş etmeye çalışıyorum... İşi bırakmayı düşünüyorum ama onun da faydası olmayacak bu kez başka şeylere takılıp mutsuz olacağımanksiyete bozukluğumu kontrol edebildiğimin farkına vardıktan sonra ilaçları toptan bıraktım :)
merhaba arkadaşım, yaşadıklarını ve nasıl atlattığını bizlere de anlatabilir misin? Ben sürekli kaygılıyım ve yorgunum hayata dair yaşanılacakları ve yaşanmayacakları düşüne düşüne kafayı yemekten korkuyorum....Merhaba öncelikle yalnız değilsin bende cok feci bi şekilde yaşadım o hastalığı ve bitti Şükürler olsun bana istediğin soruyu sorabilirsin
yaptığım hatalardan aldığım yanlış kararlardan dolayı maddi ve manevi kayıplara uğramıştım. geçen yıl maalesef annemi kaybettimNasıl kontrol ettin arkadaşım bize de anlat belki faydası olur her sabah saçma sapan kaygılarla uyanıyor gün içerisinde deli gibi çarpan kalbimle baş etmeye çalışıyorum... İşi bırakmayı düşünüyorum ama onun da faydası olmayacak bu kez başka şeylere takılıp mutsuz olacağımZamanım boşa gidiyor diye üzülüyorum, olsun varsın ne olacaksa diyorum dışımdan ama gel gör ki içim sürekli sıkıntılı
Ne yapacağım nasıl atlatacağım bilemiyorum bu da beni hep yoruyor, uyumak unutmak istiyorum uyandığımda sil baştan başlıyor
![]()
Ne güzel darısı başıma inşallah:) ben endişelerimi kovalayamıyorum maalesef ki:) En ufak bir yüksek seste bile bağırılacak aşağılanacağım üzüleceğim kaygım var ve işin kötüsü ben sizin yaşadığınız gibi zor olaylar ve kayıplar da yaşamadım... İlaç kullanmayı istemediğim için ve eşimi ikna edemediğim için destek de alamıyorum, (alsam işe yarar mı onu da bilmiyorum gerçi:) İnşallah bir gün bende sizin gibi davranabilmeyi öğrenirim...yaptığım hatalardan aldığım yanlış kararlardan dolayı maddi ve manevi kayıplara uğramıştım. geçen yıl maalesef annemi kaybettimo andan itibaren gerçek anlamda dibe vurduğumu hissediyordum. herşey daha kötü olacak diğer sevdiklerimin başına birşeyler gelecek hatta bende öleceğim gibi kaygı kaygı ...... tahmin edersiniz işte ve anlarsınız. birgün bilmiyorum ne oldu ama yaşadığım onca kötü şeye rağmen hayat devam ediyor dedim. daha iyiside daha kötüsüde biz insanlar için gibi bir hayat öngörüm oluştu. bu kabullenişti sanıyorum şimdi daha iyiyim en azından sokaklarda ağlamıyorum yada uykularım kaçmıyor. endişeler başlayınca hiç canımı acıtmalarına müsade etmeden kovalıyorum onları.