Ne kadar süredir ilaç tedavisi gördünüz acaba? Bir de ne tarz ilaçlardı bunlar?7 aydır çok kötüyüm. Ne ilaç verildiyse geçmedi. İçmediğim ilaç kalmadı. Her sabah çok şiddetli bir huzursuzluk haliyle uyanıyorum tüm gün sürüyor. Yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum. Doktorlar ilaçlara cevap vermediğim için yatış yapmam gerektiğini söylüyor. Benim de artık bu duruma dayanacak gücüm kalmadı. Midem bulanıyor elim ayağım tutmuyor her yerim uyuşuyor. Lütfen yardımcı olun deneyimi olan biri yardım etsin. Dayanamıyorum artık
7 aydır bu süreçteyim. Efexor paxera rexapin kullanıyorumNe kadar süredir ilaç tedavisi gördünüz acaba? Bir de ne tarz ilaçlardı bunlar?
Hayır ilaç değiştirdik hep ama bir sonuca varamadık. Sadece sakinleştiriciler iyi geliyor o da belli bir süre kullandırılıyor zatenİlaçla ilgili tedavi süreciniz toplamda size fayda verdi mi peki sizce?
Yatış ile sonuca varılıyor mu şartları nasılHastanede yatan tanıdıklarım vardı. Siz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz?
Nevrıumu atak halınde kullanmanız ıcın verdılermu7 aydır bu süreçteyim. Efexor paxera rexapin kullanıyorum
Evet verdiler ama uzun süre kullanmamı önermediler.Nevrıumu atak halınde kullanmanız ıcın verdılermu
Bendede atak oluyordu sadece nevrıum içtıgımde gecıyordu
Bir tanesi iyi. Üç ay kadar tedavi gördü. Diğeri ilk günler çok zorlandı. Çıkmak istedi. İmza ile çıktıYatış ile sonuca varılıyor mu şartları nasıl
Rahatsızlıkları neydi pekiBir tanesi iyi. Üç ay kadar tedavi gördü. Diğeri ilk günler çok zorlandı. Çıkmak istedi. İmza ile çıktı
Bir tanesinin OKB, bayağı ciddi bir temizlik hastalığı vardı. O işte tedaviyi reddetti. Yatış için gittiği ilk gün çıkmak istedi. Diğerini tam hatırlayamadımRahatsızlıkları neydi peki