Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Olanlar Haydi Toplaşalım :)

Hoop ben de geldimm :27: Ben de yay ım. Ve yay burcu olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorumm .. :34:

:nazar:bende yay burcuyum......evt yay burcu çok az ....çünkü yılın en son aylarında doğanlar genelde ocak olarak kayıt ettiriliyor....burcumu çok seviyorum...:)
:nazar: :nazar:

slm kızlarrr bende yay burcuyum ve bugun doğum günüm :) genel olarak tüm özelliklerini taşıyorum.arkadaşlarım bana polyana derler herşeye iyimser yaklaşırım gülümserim hep insanları kırmamak için uğrasırım çok patavatsızım sevdiklerimi kıskanırım dinle ilgili olaylara çok meraklıyım cabuk sinirlenirim ama kolay unuturum :) veeee burcumu cok seviyorummmmmm tüm yaylar iyiki dogdunuz :)):3::9:

Bende yay burcuyum kızlar :) kısıtlanmaya hiç gelemem. Biraz :D gevezeyimdir, patavatsız derler bize ama değil gevezeyim:) neşeliyimdir, yüzümde daima bir gülümseme vardır. ev işlerine hiç gelemem, mecbur kalırsam yaparım :)iyi niyetliyimdir, herkesi kendim gibi sanarım (sonra çok canım yanar :( ) paraya önem vermem, doğrusu hesap kitap tutamam :)

Son düzenleme:
:42:BEN DE BİR YAYIM.BURCUM NEREDEYSE TÜM ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYORUM , ŞU ÖZGÜRLÜĞÜNE DÜŞKÜN OLMA DURUMU FAZLA YOK BEN DE AMA RUHUUUMM ÖZGÜÜÜÜRR OLAMLI :) BASKIYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.HELE Kİ ARKADAŞLAR YAY OLMAK VE KIRK YAŞINDA OLMAK HARİKA BİR OLAY ;MÜTHİŞ BİR BENLİK VE ÖZGÜVEN, KISKANILASI BİR DURUMDAYIM ......:nazar:

bende yay burcuyum.
Genellikle bilinen özelliklerim özgürlüğe düşkün olmam,kitap okumayı, araştırmayı seviyor olmam...
ilgilendiğim konular sosyoloji,tarih,felsefe ile ilgili konular. :40:

Back
X