YawruKuss Ceyizini Sergiliyor Gelllll :D

canım nevresim ve pike takımlarına bayıldım. zevklerimiz aynı sanırım,cıvıl cıvıl hepsi kaydirigubbakcemile2 iyi günlerde kullan canımcım opuyorumnanaktan

Tşk ederim canımmm kendim gibi seçiyorum hepsini zemuszemus

güle güle kullan yavrukus..nevresimler cok hoş,uyku setininde deseni çok hoşuma gittii,öbür çeyizlerde çok güzeller:)
Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Tşk ederim aminnn canımmm opuyorumnanaktan

akannehir :1shok: çok pahalıymış ya. bardak takımları bu kadar mı inanmıyorum

evkur, istanbul pazarlama vs gibi yerlerde 180-200 TL den başlıyor canım en ucuzu. Ben onların modellerini beğenmedim :umursamaz: bir tane beğendik annemle 6 kişiliği 800 TL ye geliyordu ama ne bardaktı.. :asigim: o da düşünce kırılcak bu da dedim bunu aldım sırnaşık şey

pike takımlarının renklerine bayıldım canım güle güle kullan

Tşk ederim canımmm opuyorumnanaktan

güle güle kullan canımcım,hepsi çok güzel. Ben de çatal kaşık bıçak takımı almıştım ama içime sinmedi.onu gündelik yapsamda bernardo dan 1takım çkb takımı mı alsam diyorum, sen kaça almıştın çkb takımını? cokacimcoook

güle güle kullan canımcım,hepsi çok güzel. Ben de çatal kaşık bıçak takımı almıştım ama içime sinmedi.onu gündelik yapsamda bernardo dan 1takım çkb takımı mı alsam diyorum, sen kaça almıştın çkb takımını? cokacimcoook

canım içine sinmediyse yap gitsin günlük kaydirigubbakcemile3 89 parça benimki ama kaça aldım bilmiyorum kampanya vardı 114 kişilik yemek takımı (kırılmalara karşı yedek tabaklı oldugu için 114 parça) + 89 parça çatal bıçak seti + 26 parça çay seti hepsi 1300 küsürdü. ama şimdi baktım fiyatına şuan alsam 595 TL o takım. Çok şık sandıklı kutulu filan..opuyorumnanaktan

güle güle kullan ,çok güzeller hepsi maşaallah

çok teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben bayrampaşadayım
verdiğin linkler için teşk ederim
ama adreseler tamda yazmıyor
yani semt olarak yazmamışlar
artık birinin numarasını alıp arayp gidip bulucaz

Hepsi çok hoş ama özellikle nevresim takımların ve uyku setinin renkleri hoşuma gitti güle güle kullanırsınız inş.

Ben bu yüzden aldığım bornozu iade etmiştim çok büyük kullanışsız bence ben ayrı ayrı almayı düşünüyorum bornozları takımlar genelde büyük oluyoooo

canım kahvaltı takımın 1 senedır almak ıstedıgım model..çatal bıcak takımına da bayıldım yesıl olanlara oları nerden kaca aldın acaba??

ben cunku yesıl olarak bulamadım hıc bı yerdee

Back
X