YawruKuss Ceyizini Sergiliyor Gelllll :D

cnm iyiki koydun bu resimleri. Ne zamandır bardak takımı arayıp duruyordum. Bu markayı öğrendiğim iyi oldu. Tam istediğim gibi modeller var.olumunekankayizsmile

hepsi çok güzel güle güle güzel günlerde kullan bazılarını ben renklerinden dolayı almaya cesaret edemiyorum siyah nevresim takımını çok beğeniyorum ama renginde herhangi bi bozukluk olursa çok üzülürüm diye almıyorum :(

bornoz takimina ve tacin kiss uyku setine bayildim.. fiyatlarini yazarmisin ?

Kahvaltı takımızın çok güzel. Güle güle kullanın:nazar:
Demekki neymişşş bornoz alırken tek tek almak daha mantıklıymışCADIARZU

çok güzel süper güle güle kullan bu arada bardak takımını nerden aldın paşabahçemi ? merak ettim geçen dizide gördüm sanırm ona benziyodu çok beğendim ?

Merhabalar kıslarrrrr...:79:
herkese güzel yorumları için çok teşekkür ediyorum...:71:
uzun zamandır yoktum buralarda çok yoğun çalıştığım için giremiyordum sitemize..
bardak takımı KCD marka. Jumbo hisar satarn mağazalarda bulabilirsiniz.
fiyatları şuan hatırlamıyorum geçmiş sayfalarda yazmış olabilirim :34:

Birde yeni ciciler aldım.. El yüz havlularııı
bunları internetten aldım limangodan. 5 tanesi 30 TL.

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

havlular çok güzelmiş cnm ya limangoyu takip ederim ama kaçırmışım bunları. makarna tenceleri de çok kullanışlı oluyo:21:

Evett kızlar bunlarda benim aldıklarım.. ortaya karışık seriyorum sırnaşık şey Bakalım beğenecekmisiniz :utangac:

Taç - Bornoz Takımım

2670.jpg

Taç - Battaniye
Resimde böyle göründüğüne bakmayın aslında renkleri çok canlı ve yumuşacıkkk :asigim:
2678.jpg

Hisar - Çay Takımı (Tencerelerimi aldığım zaman hediye verdiler)
2688.jpg

Korkmaz - Çaydanlık

(Çaycı alıcam ayrıca Tefalin Çay keyfi ni düşünüyorum)
2692.jpg

Korkmaz - Cezve Takımı
2705.jpg

Tefal - Ütü (AquaSpeed 260)
2727.jpg

Kütahya Porselen - Kahvaltı Seti
2737.jpg

Kahvaltı Setim için çatal Bıçak Takımı (rengine bakmayın kahvaltı seti ile aynı renk fıstık yeşili :asigim:)
BSchafer-SHF31CKB-Porselen-catal-Kasik-Bicak-Takimi.jpg

Özdilek - ıkiz Nevresim - Misafirlik
Bir yüzü..
2746.jpg

Diğer yüzü..
2753.jpg

TAÇ - Nelda Nevresim Takımı
2760.jpg

TAÇ - Kiss Nevresim Takımı :asigim:

2762.jpg

TAÇ - Pamuk Saten Nevresim Takımı

2768.jpg

TAÇ - Tobby Nevresim Takımı

2776.jpg

Days in Colours - Kışlık Örgü Pike Takımı

2778.jpg

Days in Colours - Rainbow Pike Takımı

2791.jpg

Cem - Teflon Tencere

2798.jpg

Tefal - Clipso Control Düdüklü Tencere

2802.jpg

Hisar - Çelik Tencere

2811.jpg

Taç - Uyku Seti

2817.jpg

Bernardo - Yemek Takımı 12 kişilik 114 parça
2822.jpg

2824.jpg

Bernardo - Çatal Bıçak Takımı 12 kişilik
resim_429538725.gif

KCD - Bardak Takımı 12 kişilik
2832.jpg

Bunların dışında kütahya porselen günlük yemek takımı , boncuk işlemeli salon takımı, çiçek şeklinde çerezliğim , 2 kişilik özel türk kahvesi fincanlarım, günlük çatal bıçak takımım var. Aklıma gelmeyen başka şeylerde olabilir gelirse eklerim kızlarr :dance:

Canım özel mesaj atamıyorum ben burdan yazayım dedim
Canım selam,
Biz 300 kişi olacağımız için yemekliye girersek altından kalkamayız bütçe olarak diye kokteyle karar verdik. Çeşitli menüler var, 7 çeşit menü var içeriğine göre ücretleri değişiyor ama genel olarak 25 tl ile 30 tl civarında kişi başı fiyatlar. biz Menü5 te anlaştık içinde böreğinden tut yaprak sarması, et döneri kanepesi bile var. Sınırsız meşrubat var. eğer kokteyl düşünüyorsanız son seans ı alın 20.30 daki son seans oldugu için istediğin kadar salon senin oluyor. DJ var oyun pisti var. Oturma yerleri de var. Gayet güzel.

Back
X