Yavuz Bingöl ile Öykü Gürman boşandı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Geçtiğimiz yıl evlenen Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman boşandı.

Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre
Beykoz Aile Mahkemesi’nde önceki görülen duruşmaya, Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman avukatları ile birlikte katıldı.

Yaklaşık 15 dakika süren duruşmada çift, tek celsede anlaşmalı olarak ayrıldı.

Bingöl, ayrıldığı eşine 100 bin maddi, 100 bin de manevi olmak üzere 200 bin lira tazminat ödemeyi kabul etti. Duruşmanın ardından kısa bir süre sohbet eden Bingöl ve Gürman, vedalaşıp adliyeden ayrıldı.

Aaaa şaşırdım gerçekten pek bi aşk böcükleriydiler

bi sene olmadan boşandi 6 ay sürdü maalesef..
öykü yavuzla para için evlendi.. çünkü baskı yaptı adamin dibinden birakmadi

Yavuz bingöl boşandığı için çok mutluymuş rahatlamişş.. beni rahat biraksin diye öykü gürmana nafaka ve yüklü tanzimat vermiş.. kadin oysa para alabilmek için yavuzla evlendi.. itici kadin!!.

Daha dün evlenmişlerdi yazık olmuş.
Galiba magazinden duyduğum kadarıyla Öykü çocuk istemiş Yavuz istememiş ondan boşanmışlar eğer öyleyse haklı Öykü boşanmakta her kadın annelik duygusunu tatmak ister bu dünyada en büyük servet belki de evlattır.

Yavuz bingöl boşandığı için çok mutluymuş rahatlamişş.. beni rahat biraksin diye öykü gürmana nafaka ve yüklü tanzimat vermiş.. kadin oysa para alabilmek için yavuzla evlendi.. itici kadin!!.
pek para için evlenmiş gibi de değildi, kızın resmen aşktan kalpli baloncuklar patlıyordu kafasında:) yavuz Bingöl çok çok zengin bir adam mı ki?

pek para için evlenmiş gibi de değildi, kızın resmen aşktan kalpli baloncuklar patlıyordu kafasında:) yavuz Bingöl çok çok zengin bir adam mı ki?
EVET ZENGİN ADAMDİ :) düşünsene tanzimatlar bi tanede ev vermiş öyküye.. haberlerde diyo.. ee evlenme baskisi yapmış adama.. aşığım diye dolansada para için gibi geldi bana..

EVET ZENGİN ADAMDİ :) düşünsene tanzimatlar bi tanede ev vermiş öyküye.. haberlerde diyo.. ee evlenme baskisi yapmış adama.. aşığım diye dolansada para için gibi geldi bana..
ev vermiş mi? bir de 200bin almış heralde , yinede severek evlenip ayrıldıysa hayalleri yıkılmıştır ama yarasına derman olur biraz bunlar, adam da boşanmakta kararlıymış demek ki hiçbirşeyi esirgememiş, ben çok zengin olduğunu bilmiyordum.

evet yavuz bingöle evlilk sikici gelir.. öykü istemiş evlenmeyi.. evlendilerde mutlu olamamiş. zengin olmasaydi öyküye ev bide tanzimat verirmiydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…