Dedikodular Doğru Çıktı, Doğukan Manço Boşandı

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
Üç yıl önce evlenen Doğukan-Tuba Manço çifti, önceki gün tek celsede boşandı. Manço'nun, Survivor'a katılması çiftin arasını bozmuştu.
dogukan-manco-bosandi-7952053_x_2108_300.jpg

Üç yıl önce Moda'daki Barış Manço Müzesi'nde evlenen Doğukan-Tuba Manço çifti, önceki gün tek celsede boşandı. Manço ile "Survivor"a katıldığı için kendisine tepki gösterdiği iddia edilen eşinin boşanma davası, Anadolu 6. Aile Mahkemesi'nde görüldü.
ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR
Anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini mahkemeye bildirdikleri için çiftin davası birkaç gün içinde sonuçlandı.
SADECE 150 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK
Doğukan Manço, anlaşma protokolü gereği ayrıldığı eşine 150 bin lira tazminat ödemeyi kabul ederken, tarafların birbirlerinden başka bir nafaka ve eşya talebi olmadı. Mahkeme, tazminatın çek olarak verilmesine hükmetti.
 
Back