- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.506
Aminnnn henüz bir haber alamadık ablacimmRabbim şu mübarek Cuma saati okunan ezanların hürmetine sağlık şifa versin
Geceden beri aklım kaldı, var mı bir haber
Tez vakitte hayırlı haberler almak nasip olsun, Rabbim anne babasına bağışlasınAminnnn henüz bir haber alamadık ablacimm
Rabbim şifa versin kuzuna işteyim çok okuyamadım 250 adet okudum1000 aldım.
Toplam 85.000 Ya Şafi
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun nolursunuz namazlarınızın ardına da dua edin sağ salim oğlumu kucağıma alayım evimize geri dönelim nolursunuz
Mune ablacığım arkadaş sabah bu mesajı yazmışRabbim şu mübarek Cuma saati okunan ezanların hürmetine sağlık şifa versin
Geceden beri aklım kaldı, var mı bir haber
Rabbim tez vakitte şifasını versin kavuştursun sizleri inşallah hayırlısıylaOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Kazen az evvel herkese bildirim gönderdi Mss.
Çok geçmiş olsun Rabbim ya şafi isminin hürmetine şifa versin ınsallahOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83