Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah oğlunuza da hayırlı uzun ömürler versin rabbimBenim 12 yaşındaki oğlum 50 tane ihlas okuyacak 50 tane de ben okuyacağım Rabbim kabul etsin tez zaman da şafi ismiyle şifa versin İnşaallah
Aminn İnşaallah bütün evlatlarımıza.Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah oğlunuza da hayırlı uzun ömürler versin rabbim
valla merak ettim gelişme var mı bakayım dedim. mesajı görünce içim cız etti fena oldum. K KurkmantoluS başınız sağolsun. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin08.04.2024 pazartesi
cennette bayram varmış... şeker toplamaya gitti adem metemiz
K KurkmantoluS şerifemm ALLAH yar ve yardımcınız olsun imtihanınız kolaylaşsın başımız sağolsun
Rabbim sabırlar, güç kuvvet ve ferahlıklar versin. Metemiz sizlere şefaatçi olsun aminnn
RAbbim şimdiden seni cennetle müjdeledi. Sabrını da verecek. Sana sarılıyorum. Inşirah ferahlığı diliyorum.Keşke demicem. Çok inşallah dedim nasip olmadı. Benden iyi biliyor rabbim iyiyi kötüyü.
Başın sağ olsun Allah sabır versin inşallahKeşke demicem. Çok inşallah dedim nasip olmadı. Benden iyi biliyor rabbim iyiyi kötüyü.
Keşke demicem. Çok inşallah dedim nasip olmadı. Benden iyi biliyor rabbim iyiyi kötüyü.
Keşke demicem. Çok inşallah dedim nasip olmadı. Benden iyi biliyor rabbim iyiyi kötüyü.
Rabbim peygamber sabrı versin canım şefaatçin olsun inşallahKeşke demicem. Çok inşallah dedim nasip olmadı. Benden iyi biliyor rabbim iyiyi kötüyü.