- 12 Ocak 2021
- 4.393
- 17.888
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne desem bilmiyorum. Hep aklımda hep dua ediyorum Rabbim sabır versinDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler
RABBİM imtihanını kolaylaştırsın Neylerse Mevlam güzel eyler.Doktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler
Rabbim içinize ferahlık versin sonuç ne olursa olsun kabullenme gücü versin inşallah. Başka ne denir bilemiyorum…Doktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler
Benim güzel arkadaşım her paylaşımına bi umutla baktım ne denir ki rabbim sana güç kuvvet versinDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler
Rabbım sabır versin kurk mantolu .nerde mete ismi duysam aklıma düşüyor oğlun. Ferahlık diliyorum gönlüneDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler
Rabbim sabır, dayanma gücü versin Rabbimin mucizelerinden ümit kesilmez. İnşallah sağlıkla çıkarDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler