- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bu duayı özelden yazdım kendisine okuduğunu yazdı...Aklım Adem Mete’de inşallah sağ salim çıkacak hastaneden. Eşimin hastalığından şu duayı çok okumuştum, faydası olduğuna da inanıyorum. Bugün de Mete için okuyacağım inşallah. Okumak isteyen olurda buraya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3393542
1000 okudum1.500 okudum
Ya Muhyî Kalan 5.500
Allah razı olsun inşallah sizin okuduklarınız şifa olsun oğluma. Bugün beyin anjiosu yapılacak umarım güzel şeyler duyarız bugünAklım Adem Mete’de inşallah sağ salim çıkacak hastaneden. Eşimin hastalığından şu duayı çok okumuştum, faydası olduğuna da inanıyorum. Bugün de Mete için okuyacağım inşallah. Okumak isteyen olurda buraya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3393542
100 tane okudum , Rabbim adem mete bebeği mize şifa versinAklım Adem Mete’de inşallah sağ salim çıkacak hastaneden. Eşimin hastalığından şu duayı çok okumuştum, faydası olduğuna da inanıyorum. Bugün de Mete için okuyacağım inşallah. Okumak isteyen olurda buraya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 3393542
500 aldım1000 okudum
Kalan 4.500
500 okudum500 aldım
Kalan 4.000
1000 aldım1500 Ya Muhyi aldım.
Kalan 2.000
Bugun yapilan tetkiklerin sonuclari belli oldu mu? Guzel haberler verirsiniz umarim1000 aldım
Kalan YA MUHYİ 1000
Şuan bekliyoruz bizi içeri almalarını inşallah güzel şeyler duyar ve sizlere güzel şeyler söylerimBugun yapilan tetkiklerin sonuclari belli oldu mu? Guzel haberler verirsiniz umarim
1000 aldım1000 aldım
Kalan YA MUHYİ 1000
İnsallah gonlunuzden gecen tum dualar kabul olur, yavrunuza saglikla kavusursunuzAnjiyo dediğimiz şey aslında ilaçlı tomografi imiş. Bugün çekilmemiş yarın çekilecek dedi doktor sonuçlanması 2-3 günü bulur dedi. Eğer araya hafta sonu girerse pazartesi öğrenilir sonuç. Beyin ölümü gerçekleşmiş mi diye bu son aşamaymış. Ama nedense gecikmesi beni mutlu ediyor. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çünkü. Sabır..
Allah razı olsun inşallahİnsallah gonlunuzden gecen tum dualar kabul olur, yavrunuza saglikla kavusursunuz
Canim 1 yasin okudum , Rabbim kabul etsin inşallah, Mete yavrumuza sifa olsun okuduğumuz Yasin ler , dualar ... AminOkumalarımız devam ediyor
Hatim-i Şerif / 6 ve 1 hatim de okunuyor
Yasin-i Şerif / 645
Fetih süresi / 45
Tefriciye / 4.444
Hucurat süresi / 50
Estağfurullah / 5.000
Salavat / 5.000
Salavat-ı Tıbbil Kulubi / 100
Ayetel Kursi / 500
Nas Felak / 500
Ya selam / 500
Ya Hadi / 500
Ya Vedud / 5.500
Ya Şafi / 354.500
Rabbi Yessir duası / 8.250
Ya Hayyu Ya Kayyum / 53.000
Ya Nafi / 57.500
Ya Muyhi / 70.000
Bebisiniz hep aklimda. Allah sag salim kavustursun sizi insallah.Anjiyo dediğimiz şey aslında ilaçlı tomografi imiş. Bugün çekilmemiş yarın çekilecek dedi doktor sonuçlanması 2-3 günü bulur dedi. Eğer araya hafta sonu girerse pazartesi öğrenilir sonuç. Beyin ölümü gerçekleşmiş mi diye bu son aşamaymış. Ama nedense gecikmesi beni mutlu ediyor. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çünkü. Sabır..
Allahın izniyle inşallahBebisiniz hep aklimda. Allah sag salim kavustursun sizi insallah.