Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 alıyorum rabbim sifa versin inşallah1000 aldım ben de
Okunan 109.100
Rabbim şifa versin inşallah
Rabbim evladınızla sınamasın sizi inşallah şafi ismiyle şifa versin 99defa çekerimOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Allahım ya Şafi ismiyle tereyağından kıl çeker gibi şifasını versin inşallah durumu nasıl şuan kaç yaşında ?Oğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
amin 15 aylık bebekAllahım ya Şafi ismiyle tereyağından kıl çeker gibi şifasını versin inşallah durumu nasıl şuan kaç yaşında ?
Yavrum kıyamam inşallah düzelecek doktorlar bişey demediler mi ..amin 15 aylık bebek
Rabbim şafi ismi hürmatine şifa versin,çok geçmiş olsunOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
konu sahibi ben deilim sorunuza cevap verdim. yoğun bakımdaymış sanırım . dua ediyoruz bizlerde ya şafi sayısını söylüyoruz burayaYavrum kıyamam inşallah düzelecek doktorlar bişey demediler mi ..
1000 tane okudum Allah şifa versinOkunan Ya Şafi 114.000