- 12 Ocak 2021
- 4.603
- 18.788
- 158
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne desem bilmiyorum. Hep aklımda hep dua ediyorumDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler![]()
RABBİM imtihanını kolaylaştırsınDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler![]()
Rabbim içinize ferahlık versin sonuç ne olursa olsun kabullenme gücü versin inşallah. Başka ne denir bilemiyorum…Doktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler![]()
Benim güzel arkadaşım her paylaşımına bi umutla baktım ne denir ki rabbim sana güç kuvvet versinDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler![]()
Rabbım sabır versin kurk mantolu .nerde mete ismi duysam aklıma düşüyor oğlun. Ferahlık diliyorum gönlüneDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler![]()
Rabbim sabır, dayanma gücü versinDoktoruyla görüştük. Beyin ölümü gerçekleşti diyebiliriz artık dedi. Son bi test yapılacak ama o da prosedür gereği dedi. Beklediğimiz cevap buydu ondan galiba çok şaşırmadım. Ama neticede hala canlı kanlı uyuyor metem bakalım mevlam neyler![]()