- 2 Ekim 2014
- 2.339
- 5.042
- 358
- 39
Nasil olur niye anneniz bile bile böyle bi seye musade eder ki aklim almiyo
Sizin için çok zor olmuştur. Anneniz bile anlamadiktan sonra kime ne diyebilirsiniz. Bide sizi yalniz mi gonderiyorduBaşımızda baba yok dedeye muhtacız annede sinmiş pısırık ağlıyordum gitmek istemiyorum o adamın yanına diye ama o yinede gönderiyordu beni bazen onu da anlamaya çalışıyorum ezilmiş korkuyor diyorum ama daha çok öfke var içimde ona karşı
Biz bir sene kadar aynı evde yaşadık o zaman oluyordu sürekli benimle uyumak istiyordu ne var ki bunda dede torunuyla uyumak istiyor denilebilir ama öyle değildi işte uyurken taciz ediyordu.Sizin için çok zor olmuştur. Anneniz bile anlamadiktan sonra kime ne diyebilirsiniz. Bide sizi yalniz mi gonderiyordu
Çok çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Olmaz olsun öyle dedeBiz bir sene kadar aynı evde yaşadık o zaman oluyordu sürekli benimle uyumak istiyordu ne var ki bunda dede torunuyla uyumak istiyor denilebilir ama öyle değildi işte uyurken taciz ediyordu.
Cok sagolun dualariniz içinGece kızınız aklıma geldi cok dua ettim. Inş bir an önce sağlığına kavuşur. Gelişmelerden haberdar edin.
Sonda ile tahlil yapıldı mıArkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
Vajinal yapışıklık olabilir miArkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
Benim kızımdada çıktı,ilacını kullanınca hemen mi geçti.geçtiğini nasıl anladınız?Kıl kurdu olabilir mi acaba? Benim kızım da sürekli kukum acıyor diyordu ne yapacağımızı bilemedik dr a götürdük bi şey çıkmadı artık kabus gibi olmuştu
Sonra kil kurdu olduğunu öğrendik ilacını kullandık ve çok şükür bitti sorun
Evet hemen geciyor. Bir daha kukum aciyor demedi uzun sureBenim kızımdada çıktı,ilacını kullanınca hemen mi geçti.geçtiğini nasıl anladınız?
Evet hemen geciyor. Bir daha kukum aciyor demedi uzun
Geçmiş olsun inşallah birdaha tekralamaz.benim kızımınkide umarım geçer.teşekkür ederimEvet hemen geciyor. Bir daha kukum aciyor demedi uzun sure
Ne yazikki tekrarladi. Inşallah sizinki bir daha olmazGeçmiş olsun inşallah birdaha tekralamaz.benim kızımınkide umarım geçer.teşekkür ederim
Yaa üzüldüm,bizim tedavimiz malesef daha bitmedi.en kısa zamanda yavrularımız atlatır inşallahNe yazikki tekrarladi. Inşallah sizinki bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?