- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
Kizlar benim ki pek dert degil ama cok acil yardima ihtiyacim var. Dun bahcemizde bir kedi dogum yapti iki yavrusunu da birakti ve gitti. Sonrada geri gelmedi. Bende kedileri alip veterinere goturdum ki birinin gobek bagi bir et parcasina bagli bi sekilde dusmustu. Doktor disinin dogum yaparken bi organini dusurdugunu soyledi. Ve kedileride dusuk yapmis. Sanirim sonrada öldü sandi ve gitti. Velhasil ben kedilere sahip ciktim dunden beri yemiyorum icmiyorum onlarla ilgileniyorum aptamil al dedi veteriner aptamil ve siringayla besliyorum, popolarina ve cinsel organlarina vurarak tuvalet ihtiyaclarini gideriyorum. Yalniz ne yaptiysam bir turlu isitamadim. Sicak su torbasinin ustunde polarlar serdim havlulara sardim kurutma makineleriyle kuruttum yok olmadi. Daha deminde bi tanesinin burnu tikandi hirladi hirladi nefes alamadi ve öldü. Simdi elimde tek kedi kaldi onu yasatmak istiyorum. Eve de babamdan gizli aldim cunku alerjisi var. Fakat bu yagmurlu havada disarida birakamazdim yavrucaklari.. Neyse kizlar simdi oteki kedininde burnu tikandi. Ve olecek diye korkuyorum. Bi onerisi olan var mi bu sekilde.iki gunluk kedi bakmis olan var mi lutfen yardimci olur musunuz yasatabilir miyim bu kediyi?