- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Tatszhayat
Öncelikle bütün hayvanlar için geçerli bu. Bebek büyütmekle bir hayvanı evlat edinmek arasında fark yok bunu bilmelisin. Özellikle konu kediyse öncelikle alman gereken bir önlem varHanımlar merhaba, ben cins kedi sahiplenmek istiyorum. Kedileri elime alamıyorum aslında biraz korkuyorum. Korkumu da yenerim diyorum sahiplenirsem. British shorthair cinsi kediler nasıldır? Kedi bakımı zor mudur? Erkek mi yoksa dişi mi alsam daha iyi olur? Bursa’da yaşıyorum. Yavru kedisini sahiplendirmek isteyen varsa talibim. Bilgilendirir misiniz beni rica etsem ?
Camlara kedi teli taktırmak "zorundasın" Çünkü kediler 10 kez de düşse tekrar bir kelebeğin peşine atlayabiliyor. Bebek işte... Bakımı zor mudur sorusuna gelince evladını bakmak ne kadar zor gelirse insana ancak o kadar zor olabilir. Büyük bir sorumluluk. Koltuklarının tırmalanmasına perdelerinin delinmesine sinirlenip bırakacaksan hiç alma arkadaşım. Ama yok ben bunlara takılmam diyorsan bir kedi dünyanın en güzel şeyidir net. Ama tavsiyem cins değil barınaktan alman. Köpek olsa anlayabilirim apartmanda ufak ırk arıyorsundur vs ama kedi de en güzeli tekir. Hem oyuncu hem sağlıklı. Üstelik sana ihtiyacı olan bir cana yardım etmenin tadı bambaşka