Yavaş yavaş soğuyorum

ayseebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
29
17
38
35
15aylık bi bebeğim var 11aydır ücretsiz izindeyim evdeyim yani. Eşim o kadar ilgisiz olmaya başladı ki beni kendinden soğutuyor belki hep ilgisizdi ama ben çalıştığım için farkedemiyordum bilemiyorum. Bu konuyu onunla konultum benimle ilgilen süprizler yap bütün gün sıkılıyorum dedim ama değişen bişeyler olmadı. Bu arada 3yıllık evliyiz ama sanki 20yıllık evliymişiz gibi heyecanımızı yitirdik. Napabilirim?

eşiniz çalıştığı için su an sizi anlamıyordur. biraz da evde özellikle çocukla olduktan sonra en ufak şey batıyor insana . Benim eşimde normalde çok ilgilidir ama belli biryere kadar is yoğunluğu pek ilgi bırakmıyor. eşinizden beklemeden önce siz biseyler yapabilirsiniz bence eşinizin hoşuna gidecek onu düşündüğünüzü belli edecek

O ilgisizdi ya siz?
Ona sürprizler yapıyor musunuz?
Ben beraber bişeyler yapmak için çok çabalıyorum. Ama eşim genç gibi yaşamayı pek sevmiyo ağır takılmayı seviyo. ben daha 25yaşındayım beraber gezmek eğlenmem istiyorum o ise evde oturmak

Severek mi evlendiniz?onceden de bu sekildemiydi.Esine neden bana ilgi gostermiyorsun demen yanlis anlamazlar.Bunu deneyerek ogreneceksin bir gun hazirlan giyin deki disariya cikalim de sinamaya yada bir kahve icmeye eger evet derse cevapini alirsin herseferinde hayir cevabi alirsan ilgisizdir ve cozumu sana kalmis.

Ben beraber bişeyler yapmak için çok çabalıyorum. Ama eşim genç gibi yaşamayı pek sevmiyo ağır takılmayı seviyo. ben daha 25yaşındayım beraber gezmek eğlenmem istiyorum o ise evde oturmak
Maddiyatiniz uygun mu gezmeye? Uygunsa ya cimri ya ev kusu. Kendi çıkıyor mu peki?

Fikirleriniz uymuyor diye siz de kapatmışsınız kendinizi.
Amaç üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi olmuş.
Evde daha güzel şeyler yapsanız o da mutlaka dışarıya çıkmak ister bir kere de olsa.
Beklenti içindesiniz ama bunun için çabanız yok.

Severek evlendik. Bu sölediklerinizi yapıyorum dışarı çıkıyoruz ama öncesnde çıkmak istemediğini belli ediyo benim zorunla genelde dışarınçıkıyoruz ve ben artık bi yere çıkmak için onu ikna etmekten yoruldum

Bende aynı dertten muzdaribim 8.5 aylık hamileyim ve ayrılma noktasına geldik... ilgisizlik hamilelik sürecinde çok ama çok değişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…