Normalde calisiyo, hafta sonuydu o gun oturmaya gelmisti.
Yok isten cikmami annemde istemisti. Ama fazla bos kaldigimin oda farkinda galiba.acilll iş bul,hem sevgili bulursun,hem paran olur,hemde yeğenıne bakmaktan kurtulursun,hemde bazı analar ve babalar çocukları çalışmayınca çok gıcık olur ve sevmezler,altın yumurtlayan tavuk hesabı,benımkıler asla asla para almaz,ama çalışmasam çok kötü davaranırlar,annenı durumu bu ıgbıme geldi
Surekli aklimda sanki ondan ayri olunca dunya bana karsiymis gibi geliyoEvin icinde takilip kalma. Kutuphaneyemi gidiyosun bi kafeye oturup dersmi calisiyosun bilemem ama evde durup daha cok kurup kendini strese sokma.
Derlen toplan suslen cik. Olur oyle ust uste ara ara. Dunyanin sonu degil. Ve eski sevgilini aramak istemeni anliyorum, fakat daha mantikli dusunebildiginde hala arayasin geliyorsa, ozaman ara derim ben.
Yarn gideyim kutuphaneye severimde orayi tesekkur ederim :)
Mecburiyetten degil ama annem cok yoruluyo, herseyini ona birakmaya icim el vermiyo, bide cok tatli bi bıdık :)
Bana yalan soyledigi icin ayrildik
Disarda da aksi gibi kar yagiyo bugun yarına insallah..
Bende toparlanmak istiyorum cok buyuk seyler degil bunlar farkindayim ama hepsi birden olunca bunaltti fazlasiyla.Ben mutsuzsam benim de herşey üstüme üstüme geliyor. Aslında insan kendisi çekiyor yani,önce kendinle barışmaya çalış derim. Ayrılmışsın,işi bırakmışsın,ailenle atışmışsın...Emin ol devamı da gelir,toparlanmaya çalış
Ona bakmaktan sikayetci degiliz ama insan karsisinda kiymet bilen birini gormek istiyo. Ablamda en basta bakici aradi ama sonra annemin ici razi olmadi ben bakarım dedi. Ablam da nasil rahatladi, yabanciya cocuk emanet etmek kolaydegil. Hatirlasa keske o zamanlarini. İnsallah duzelir hersey.Çok tatlı olduğuna eminim :) çocuklar aramda inanılmaz bir iletişim vardır benimdeama ne sen ne annen bakmak zorunda değil. O da sizi azarlayamaz, sizinle başlamış annenizle devam etmiş çok saygısız. Arkadaşımın kv si ben bakarım dedi çocuk doğdu doğum izninin bitmesi 1 hafta kala vazgeçtim bakamam ben yaşlandım dedi. Bir hafta bakıcı aradı kadın döne döne.
İşin içinde yalan varsa olmuyor işte, hep aklında soru işareti kalıyor her sözünde, her yaptığında. Daha yeni ayrılmışsınız. Alışıyor insan zamanla. Kendine zaman ayır düzelir herşey.
Ne desem bilemedimE tamam onu anladım .
Bende diyorum ki evde madem sorumluluk onda yani !
Afra tafrayı kendine saklasın ,oturacağına kalksın 1 haftadır görmediği çocuğunun temel bakımı ile ilgilensin !!
Bende çalışıyorum eğer evde isem tek başıma ilgilenirim
Yeterince zaten yanlız kalıyor yavrum her yönü ile ELE alıyorum
Birde beğenmiyor size çıkışıyor .YOK ARTIK
Evde degildi eşiAblanin esi nerde sizle mıydı o sira?
ondan demekki rahatmis, mecbur musun cocuguna bakmaya. ne haddine bagiriyor.Evde degildi eşi
O sekreterle bisey olmadigina emin oldum o yuzden icimde affettim galiba onu. O soylemedi bunu. Ben bi şekilde ogrendim diyelim. Dostane biseymis. Yani aldatma olmayinca, bir yalan yuzunden 2 sene ne bilim agir geliyo. Asik degilim evet bunun hala arkasindayim ama seviyorum. Keske sevmesem artikSeni hatırlıyorum, sevgilin yalan söylemişti, herkes de seni haklı bulmuştu, ne olduysa oldu barışalım denecek bi durum değildi bi sekreter kız olayı vardı. Sindirebilicek misin? Hadi sindirdin psikolojin belki bi kac gün iyi olucak ya sonra?? Daha önce de çok aşık değilim diye konu acmissin.. Ondan sonra da çok özledim diye konu acmissin. Bence kafan epey karisik. Tutunacak dala ihtiyacin varsa bile bu kisi ex değil. Herkes sınavında odaklan demiş zaten. Onu mutlak yap zaten de şu eskiyi de kafandan çıkart yeni birisi olsun illa bi dal ariyorsan.
Bu soyledikleriniz o kadar iyi geldi ki tamda ezan okunuyodu. Cok cok tesekkur ederim. Benim icin sizde dua ederseniz cok mutlu olurum.Tutunacak dalini bir insan olmamali Allaha(cellecelaluhu)ona tutunun dua edin sizde guclu olun o size yardim eder samimi soyluyorum baska yerlerde aramayin ablanizida o sakinlestirir sevdiginizede o yola getirir konsantrasyonunuza o duzeltir yorulmayin bosuna HasbiyAllah diyin havale edin ben boyle yapardim yaptim duzeliyor
Bende yegenlerimle vakit gecirmeyi cok seviyorum enerji veriyolar bana :) ablamla bi sure koNusmayi dusunmuyorum. Erkek arkadasimla aram iyi olsaydi bunlarin hic birini kafaya takmazdim galiba. Unutturuyodu herseyi, mutlu ediyodu.Senin ve yegenin sonucta tabiki annene yardim etmelisinde bakmalisinda bende senin gibi anasi bubasida olsa bi iistekleri olsa hemen ben kosardim icimden geliyodu yanibence isten cikmissin kafani dinle annene yardimci ol yegeninle vakit gecir kendine zaman ayir ablanlada iyi olmaya calis guzelce konus benim ablamsin aramiz iyi olsun istoyorum de sevgilinide gelince ayrintilari bilmiyoz sana yanlis yapmiski ayrilmissin oda gecer kendi kiz arkadaslarinla vakit gecir iyi gelir
Telefonla sık sık konusuyoruz kiz arkadasimla, bide bura olmasa iyice depresif takilirdim galiba.Ablanı salla gitsin, saldırgan bir tip belli ki.
Derslerine bak, sınav çalış. Bir de yakın kız arkadaşın filan varsa, onunla görüşmek iyi gelir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?