yavaş yavas gelin ya, burama kadar geldi

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
GGercekten cok cok bunaldimmm. Solugu burda aldim. Hersey, herkes ustume ustume geliyo. Bas edemiyorum cok yoruldum.
İlk olarak 1 ay once isten ayrildim, kendi istegimle ayrildim ama katlanilacak gibi degildi.
2. Sevgilim benden ayrildi. 2 sene cope gitti iki hafta once.
3. Annem sürekli ustume geliyo, bi kezde anlayisli davranayim demiyo, yani bi kac hafta oncesine kadar melek gibi olan kadin simdi herseye bisey buluyo.
4. Ablam evli, genel olarak zaten anlasamayiz ama haftada bir gorusunce idare ediyoduk bi sekilde. Gecen hafta cok fena kavga ettik. 8 aylik yegenim var ona annem bakiyo hafta icleri, daha dogrusu ben bakiyorum artik. Ben uyutuyorum altini ben degistiryorum vs vs. Hafta sonu bize geldiler. Yemek yiyoduk yegende salincaginda oturuyodu, durmuyo. Yine ben oyalamaya calisiyorum bi taraftanda yemek yiyorum. Agliyodu, kucagima alim derken basini hafif salincagin tepesine carpti, daha cok aglamaya basladi. Ablamda kucagina alip susuturmaya calismak yerine bana bagiriyo neresini carpti diye basinin tepesini diyorum daha bagiriyi neresini carpti diye. Bende bana bagiracagina cocugu susuturmaya calissana diye bağırdım. O bana bagirdi bende sus diye bagirdim, salincaga tekme atti. Bende salincagi aldim ciktim. Basi kizarmadi bile normallde hassa teni.
Sonra annemi doldurmaya basladi. Ben soyle yapiyomusum ben boyle yapiyomusum, bide agladi, zaten ne zaman boyle bisey olsa aglar. Kendini hakli cikarmak icin.
Hala cocuk agliyo annem diyo ki eline oyuncak verde sussun kizim diyo, anneme bagiriyo sus anne diye. Boylece bitti o gun.
Simdide bisey lazim olmustu benle ilgili, annem ablama demis şifreside bende. Beni aramis sesi kisikti telefonun, geride donmedim. Annemi aradi o kizin gorecek boyle uzatmayi ona gosterecem bi ton sey soyluyo. Bide yaninda is arkadaslari var, baska zaman sessiz konusur duymasinlar diye, benimde gorustugum kisiler resmen rezil oldum onlarada.
5. Sinavlarim var ve ben kafami toplayip ders calisamiyorum. Oturuyorum basina ama okudugumu anlamiyorum.

Gercekten cok bunaldim. Bari sevgilim yanimda olsaydi, o zaman bunlari gormezden gelebilirdim belki. Arasam barisiriz biliyorum ama aramamam gerekiyo. Boyle seyler olunca direk aklim ona gidiyo. Ne olduysa oldu unutalim demek istiyorum. Cunku beNi bitek o mutlu ediyodu.
Tutunacak bi dal ariyorum, kendim icin onu aramak istiyorum.
Biliyorum daha cok buyuk dertleri olanlar var ama hepsi ust uste gelince kaldıramıyorum.
Ne yapcam, nasil davranayim. bi akil verin.

çık biraz dışarı hava al ilk önce...bazen öyle oluyor işte geldi mi herşey üst üste geliyor...

acilen iş bulman lazım..hem yeni arkadaşlar yeni ortam...biraz evden uzaklaşmak falan iyi gelecektir...

Yegeninle ilgili kisma takildim
Ablan da hem isini gorduruyor hem de begenmiyor bak hele sen! Cok kizarm boylelerine, begenmiyorsan al kendin bak der tuyustururdum eline cocugu, sen yine iyi sabretmissin

Elle tutulur bir sorun görmedim. Allah korusun caresi olmayan dertlerden.
Bir iş arayın gene,hep bos tarafını görmeyin bardagın.

Allah yardımcın olsun herşey üst üste gelmiş.
1. sevgilinden ayrılmışssın hakkında hayırlısı buymuş demekki. Nasibin olsaydı herkesin dili bağlanırdı emin ol.
2. Bence acilen işe gir veya bir kursa hobi edin kafanı dağıt öyle çok yorul ki akşam hemen uykuya dal.
3. Ailen her durumda yanında olacak asla terketmeyecek kolunun altına alacak tek insanlar ne olursa olsun sen alttan al.
4. Hepsi zamanla düzelecek şeyler bu kadar kendini yıpratma bence.
NOT: Aynılarını şuan bende yaşıyorum ve dediklerimi yapıyorum.

Evin icinde takilip kalma. Kutuphaneyemi gidiyosun bi kafeye oturup dersmi calisiyosun bilemem ama evde durup daha cok kurup kendini strese sokma.
Derlen toplan suslen cik. Olur oyle ust uste ara ara. Dunyanin sonu degil. Ve eski sevgilini aramak istemeni anliyorum, fakat daha mantikli dusunebildiginde hala arayasin geliyorsa, ozaman ara derim ben.

Ben mutsuzsam benim de herşey üstüme üstüme geliyor. Aslında insan kendisi çekiyor yani,önce kendinle barışmaya çalış derim. Ayrılmışsın,işi bırakmışsın,ailenle atışmışsın...Emin ol devamı da gelir,toparlanmaya çalış

Onu bunu bilmemde sizin bagrislarinizdan cocuk korkmusta ondan aglayip durmus daha cok basi acidigi icin degil yani cocuklar bagiran olunca cok korkuyorlarmis lutfen dikkat edin bidaha yazik uzuldum burda.

acilll iş bul,hem sevgili bulursun,hem paran olur,hemde yeğenıne bakmaktan kurtulursun,hemde bazı analar ve babalar çocukları çalışmayınca çok gıcık olur ve sevmezler,altın yumurtlayan tavuk hesabı,benımkıler asla asla para almaz,ama çalışmasam çok kötü davaranırlar,annenı durumu bu ıgbıme geldi

Kütüphaneye git. kafan rahatlar hem. bırak naparlarsa yapsınlar sen taktığın için üstüne geliyorlar.
Yarn gideyim kutuphaneye severimde orayi tesekkur ederim :)
Mecburiyetten degil ama annem cok yoruluyo, herseyini ona birakmaya icim el vermiyo, bide cok tatli bi bıdık :)
Bana yalan soyledigi icin ayrildik
Disarda da aksi gibi kar yagiyo bugun yarına insallah..

Su ikinci maddedeki onerinizi yapmayi cok isterdim :) bunlar bu kadar ust uste gelince isten ayrildigima da pisman oldum.
Cok tesekkur ederim, sizinde hersey gonlunuzce olsun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…