İnanin bende uzuldum o yuzden ciktim ordan hemen, uzamasin diye.Onu bunu bilmemde sizin bagrislarinizdan cocuk korkmusta ondan aglayip durmus daha cok basi acidigi icin degil yani cocuklar bagiran olunca cok korkuyorlarmis lutfen dikkat edin bidaha yazik uzuldum burda.
Yarn gideyim kutuphaneye severimde orayi tesekkur ederim :)Kütüphaneye git. kafan rahatlar hem. bırak naparlarsa yapsınlar sen taktığın için üstüne geliyorlar.
Mecburiyetten degil ama annem cok yoruluyo, herseyini ona birakmaya icim el vermiyo, bide cok tatli bi bıdık :)Ablanın çocuğuna bakmaya mecbur musun? Ben baktırıp hem azar işitiyorsun? Bakma! Erkek arkadaşınla neden ayrıldın, sorun neydi? Kitap oku, çık dolaş, görüşmediğin arkadaşlarınla görüş.
Normalde calisiyo, hafta sonuydu o gun oturmaya gelmisti.Anlamadın ki madem evde baksın çocuğuna ne bu tripler !!!
Mecburmuş sun gibi bakmaya
Su ikinci maddedeki onerinizi yapmayi cok isterdim :) bunlar bu kadar ust uste gelince isten ayrildigima da pisman oldum.Allah yardımcın olsun herşey üst üste gelmiş.
1. sevgilinden ayrılmışssın hakkında hayırlısı buymuş demekki. Nasibin olsaydı herkesin dili bağlanırdı emin ol.
2. Bence acilen işe gir veya bir kursa hobi edin kafanı dağıt öyle çok yorul ki akşam hemen uykuya dal.
3. Ailen her durumda yanında olacak asla terketmeyecek kolunun altına alacak tek insanlar ne olursa olsun sen alttan al.
4. Hepsi zamanla düzelecek şeyler bu kadar kendini yıpratma bence.
NOT: Aynılarını şuan bende yaşıyorum ve dediklerimi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?