- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
merhaba hanımlar,
Moralim cok bozuk. Bilmiyorum belkide basit bişey ama başıma ilk kez geliyo napcagımı bilemedim.
Bugün doktora gittim. Cocuk istedigimi söyledim. 2 aydır deniyoruz hemen olmayacagını biliyorum ama en azından bi sıkıntı olup olmadıgını merak ettiğimi söyledim. Alttan muayene etti. Yumurtalıkların yavaş , bi sıkıntı olmaz ama 5-6 ay daha olmazsa yine gel dedi.
Şimdi netten araştırdım, yavaş çalışan yumurta kısırlık sebebi olabiliyormuş.
fikir verebilcek olan var mı? Bu basit bişeymidir acaba ? Yada bu yumrtalıkları çalıştırmak icin ekstra bişeyler yapabilirmiyim?
Bide , benim yumurtlama zamanlarında akıntım olur (yumurtlama belirtisi, uzayan şeffaf akıntı.)
Bende ona güvenip sağlıklı oldugunu düşünüyodum.
Moralim cok bozuk. Bilmiyorum belkide basit bişey ama başıma ilk kez geliyo napcagımı bilemedim.
Bugün doktora gittim. Cocuk istedigimi söyledim. 2 aydır deniyoruz hemen olmayacagını biliyorum ama en azından bi sıkıntı olup olmadıgını merak ettiğimi söyledim. Alttan muayene etti. Yumurtalıkların yavaş , bi sıkıntı olmaz ama 5-6 ay daha olmazsa yine gel dedi.
Şimdi netten araştırdım, yavaş çalışan yumurta kısırlık sebebi olabiliyormuş.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bide , benim yumurtlama zamanlarında akıntım olur (yumurtlama belirtisi, uzayan şeffaf akıntı.)
Bende ona güvenip sağlıklı oldugunu düşünüyodum.