• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş artan beta?

merhabalarrherkese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz ?
1 Nisan beta verdim 50 çıktı 3 Nisan 151 6 Nisan 293 9 Nisan 433 çıktı son beta çok yavaş artmış %43 48 oranı sanırım böyle olup sağlıklı gebelik elde eden var mı ? Bide 1 ve 6 Nisan sağlık ocağı diğerleri özel hastanelerde verilmiş kanlar hepsi farklı yer anlayacağınız pazartesi randevum var sizce sağlıklı gebelik olur mu yoksa dış gebeliğe mi çevirir?

Benimde %64 arttı doktor sağlıklı da olabilir sağlıksız da takip edelim dedi kan vermeyeceğim bir daha çok stres oldum bakalım haftaya ctesiye randevu aldım az biraz büyüsün diye haber verir misin canım Ptesi inşallah sağlıklıdırlar

Benimde %64 arttı doktor sağlıklı da olabilir sağlıksız da takip edelim dedi kan vermeyeceğim bir daha çok stres oldum bakalım haftaya ctesiye randevu aldım az biraz büyüsün diye haber verir misin canım Ptesi inşallah sağlıklıdırlar
Tabi ki veririm ben bugün son kez kan vereceğim gidişat için inşallah ivme kazanır da yüksek bir artış olur dış gebelik çok sıkıntı

Tabi ki veririm ben bugün son kez kan vereceğim gidişat için inşallah ivme kazanır da yüksek bir artış olur dış gebelik çok sıkıntı
Dış gebelikte kanama vs oluyor mu yaşamadım hiç kanamam yok benimde öyle çok yoğun ağrımda yok arada bel ağrısı kaşık ağrısı

Back
X