Yavaş artan beta hcg

hamissss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
5
0
1
Merhaba son reglimin başlangıcı 14 Şubat 9 martta beta hcg 161 çıktı 11 martta 267 13 martta ise 386 çıktı.doktorum istenilen gibi artmıyor sağlıksız gebelik olabilir cumartesi tekrar test verin dedi aynı durumu yaşayan var mı ? Çok istemiştim çok üzgünüm bişi mi olacak diye

Benimde beta yavaş arttığı için sağlıksız denildi ve düşük yapmıştım bı kaç gün içinde

Merhaba, beta hcg değerim benim de istenilen şekilde artmıyor.2 gün arayla 197, 302,340,390,760,1090 ve 1490 şeklinde ilerledi. 2 gün sonra randevum var. Lekelenmem de devam ediyor ve düşük önlemek için fitil kullanıyorum. Doktor keseyi 109ü iken görmedi. Dış gebelik endişem var. Gelişmelerden haberdar ederim:(

Merhaba son reglimin başlangıcı 14 Şubat 9 martta beta hcg 161 çıktı 11 martta 267 13 martta ise 386 çıktı.doktorum istenilen gibi artmıyor sağlıksız gebelik olabilir cumartesi tekrar test verin dedi aynı durumu yaşayan var mı ? Çok istemiştim çok üzgünüm bişi mi olacak diye
Son durumunuz nedir? Son reglimiz aynı tarihmiş. Aynı anda bezner şeyleri yaşıyoruz.

Son durumunuz nedir? Son reglimiz aynı tarihmiş. Aynı anda bezner şeyleri yaşıyoruz.
Kese gayet güzel ilerliyor beta hcg düzene girdi sadece kesenin etrafında kanama alanı görünüyor ilaç kullanıyorum o da azalmaya başladı cumartesi kontrolüm var kalp atışını duyabiliriz muhtemelen dedi doktorum.hamilelik tamamen mucizevi birşeymiş tabiki tıbba doktorlara inancım sonsuz ama Allah ne derse o oluyor kötü şeylerle hemen iç karartmamak gerektiğini öğrendim bu süreçte umarım bundan sonrası da güzel olur umudunu kaybetme sorunun devam ediyorsa eğer 🙏

Back
X