Cilt Bakımı Ürünleri Yatmadan önce yüzünüzü hangi ürün ile temizlersiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hesna78

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2007
29
1
arkadaşlar hepinize sormak istiyorum,akşam yatmadan önce yüzünüzü neyle temizliyorsunuz?

ben clean&clear'ın temizleme jeliyle yüzümü yıkıyorum ardından loreal'in arındırıcı temizleyici losyonuyla iyice temizledikten sonra clean&clear'ın nemlendiricisini sürüyorum :)

bende sebamed likit jel kullanıyorum ardından gülsuyu ile siliyorum ve nemlendirici olarakda yves rocher kullanıyorum

Bende lorealin yüz yıkama jeliyle yıkıyorum sonra lorealin tonigiyle temizliyorum sonrada yine lorealin nemlendiricisini sürüyorum.arada nive oksjenli nemlendiricisi var ya onu sürüyorum o cok güzel tavsiye ederim.

hepınız ne kullandıgınızı yazmıssınız pekı yararını goruyomusunuz bu urunlerın benım yanaklarımda once sıyah nokta cıkıo sonra bunlar sıvılce oluyo ve ne kullandysam ıyce tahriş edıo napmalıyım sıyah noktalar için

yav nıe kımse cvp vermıokı bu nası sohbettır yardımlasma ve dayanısmadır arkadaslar yardım duygularınıza noldu sorununu yazan kacıo kımse cvp vermıo yenı uye oldum ama olmasamıydım bıse degısmedı cunku

hepınız ne kullandıgınızı yazmıssınız pekı yararını goruyomusunuz bu urunlerın benım yanaklarımda once sıyah nokta cıkıo sonra bunlar sıvılce oluyo ve ne kullandysam ıyce tahriş edıo napmalıyım sıyah noktalar için
siyah noktaları yoketmenin en güzel yolu onları sıkmak. yüzünü buhara tuttuktan sonra tırnaklarının temiz olmasına dikkat ederek yavaşça sıkıcaksın sonra jelle filan temizliceksin iyice. gerçi kalıcı değil -ki kalıcı çözümü de yoktur zaten bildiğim kadarıyla..

sagol sweetcım ama zaten sıkmaktan dolayıda mahvoluyo kanıyo e pıs kanıda cıkarmak zorundasın cıkmassa tekrar sıvılce olabılıo zaten sıkınca yara oluyo ne bılım sole bı krem olsada surunce sıyah noktalar cıldın yuzeyıne cıksa bızde yıkasak gecse ne hayal ama bu arada cvp verdıgın için saol

canım arkadaşım hayat ışıgı,peki hiç kil maskesini denedin mi? ben yüzüm egenelde haftada 2 kez kil maskesi uyguluyorum.

bn diedermine nin yüz temizleme jeliyle yıkıorm yüzümü,arada clean clear ın peelinginide kullanıyorm ama peelingin sivilce çıkardıgını duymustum ondan fazla kullanmıyrm,sonrasında clean clear ın sivilce önleyici memlendiricisni ve imex i sürüormm öleee............

-gülzeller;;....
cildinizin siyah noktalarda korumanın tek yolu temizliktir..cildiniz yağlıysa özenle temizliğe dikkat edin.örneğin fondote kullanmamaya özen gözterin ter leme olduğu zman cilt altına giriyor gözenekleri tıkıyor cildi temizlemeden kremler kullanırsanız buda deri altına gözenekleri tıkar ve cilt hava almaz almayınca siyah noktalar oluşur bunlarda buyur ve iltihaplı sivilceye dönüşür..önerim temizlik çok basit illa bir urun kullanmak zorunda değilsiniz..su ve cildi nemlendiren sabun yeterli ..temiz cilde önce peeling yaparak ölü deriyi atmamız lazım...
Bunun için 1 tatlı kaşığı pirinç ununu ılık su ile boza kıvamına gelene kadar karıştırın sora cilde sürün göz çevresi hassa sakı oraya sürmeyin.sonra 15 dk bekleyin iyice kurusun ılık suyla elimizi ıslatıp cildi masaj şeklinde ovun ve kötü deriyi atalım haftada 2 kez uygulayın siyah nokta çoksa.ardından cilt temizlenince yumurta akını surun sıkılaşsın ardından yoğurt sürerek nemlendirim nemlendirici kremlere gerek yok hep doğal olsun..daha sağlıklı..ılık suya yıkadıktan sonra farkedeceksin sonucu...unutma su sabuna dökun yatarken ardındanda yoğurt sur 15 dk bekle durula ılık suyla yeter umarım kurtulursun ..

ben sabah ve akşam olmak üzere cildimi babe temizleme jeliyle önce yıkıyorum,sonra babe yulaf özlü tonikle yüzümü masaj yaparak siliyorum,son olarak babenin akneli ve sivilceli ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum.....haftada bir kezde yüzüme peeling yapıyorum...

benim cildim çok kuru olduğu halde bazen rahatsız edici derecede siyah nokta oluşuo. ama genellikle alnımda sivilce çıkıor. aktardan aldığım kil ile hemen geçio. maskeyi yaparken içerisine biraz limon zeytin yağı ve bal koyarsan hem siyah lekeleri temizlio hem sivilceyi kurutuo hem yok ediohemde cildi güzelleştirio. kil maskesini kuruyana kadar yüzünde bekletmen yeterli arkadaşım. ayrıca cildin yağlı ise çünkü siyah nokta genellikle yağlı ciltte daha çok oluo haftada 3 kere bunu uygularsan emin ol farkı göreceksin. inşallah işe yarar...

sebamed likid ile sabah akşam yıkıyıp temizliyorum
sonrasında kurumaması için neutrogena nemlendiricisini kullanıyorum

bende gülsyuyula elma sirkesiyle yüzümü silerim arad bir.Bazende yoğurtun içine limonsuyu karıştırıp yüzüme sürer beklerim sonrada ılık suyla yıkarım.yada yoğurttun içine toz maya karıştırırım kendi kendime yaptığım maskeler bunlar aklıma gelince bel sürerim içme sodası filan yani duruma göre yaparım ben bu maskerin faydasını gördüm ama başkasında ayni faydayı sağlar mı bilmem arkadaşlar yinede dikkatli olun .....

merhaba arkadaşlar, ben yüz temizliği için sabah akşam sebamedin likid yüz ve vücut için olan sıvı sabununu kullanıyorum tonik olarak rosense gül suyunu nemlendirici olarakta anthemıs salyangoz özlü kremi kullanıyorum. cildimde kılcal damar problemi olduğu için gece nemlendirici yerine kara üzüm çekirdeği yağı sürüyorum ve yatıyorum bunları kullanalı pek olmadı bikaç hafta kadar ama cildim karma ve çok hassas bu ürünler cildime iyi geldi en azından alerjik bir dururum olmadı. sevgiyle kalın. unutmadan siyah noktalar için beyaz kili önerebilirim eğer cildiniz çok hassassa benim gibi tahriş olmasından korkuyorsanız sadece burun kenarlarınıza yapabilirsiniz bembeyaz yapıyor öneririrm.

ilk önce avonun gözenekleri sıkılaştırıcı,siyah nokta önleyici toniğiyle güzelce bir temizleyip daha sonra yine avonun yağ dengeleyici kremini sürüyorum...

X