• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatış şekliniz

sağ tarafıma yatarım .ama ben yeni hamileyim.ilerki dönemlerde bilemem:)

32 haftalığım hep soluma yatarım fgerekende bu zaten.3 aydan sonra doktorlar der zaten.bebeğe kan daha sağlıklı gidiyomuş.göbeğimede yastık koyarım küçük kırlentlerden. öyle rahat uyunuluyor tavsiye ederim kızlar

Valla bende sol tarafıma yatıyorum .daha Çok eŞıme atıyorum bacaĞımı ÇÜnkÜ daha rahat oluyor:)

ben daha 4 aylık hamileyim ben sola yatıyorum daha rahat hissediyorum kendimi. okuduğum tüm kaynaklar da sola yatılmasını öneriyor zaten.
şimdiden alıştırmak lazım erken de olsa diye düşünüyorum:)

Y ben yüzüstü yatmayı çok severim.Bu zamnlara kadar da yatabiliyordum artık yüzüstü çapraz sağa yada sola meyilli yatıyorum.Yine de yüzüstü yatmaktan kendimi alamıyorum.
Fakat onun dışında sol tarafa yatınca rahat ediyorum ben de..

güzel anne adayları yeni doğum yapmış biri olarak sola yatmanızı öneririm atar ve toplardamar sağ taraftan geçtiği için doktorum soluna yat bebek ve sen rahat edersiniz demişti bende gece ne zaman sağıma dönsem uyanırdım hatta eşime bile tembihlemiştim gece beni sağma yatmış görürsen uyandır diye sanki bebeğime oksijen gitmiyomuş gibi hissederdim şükür hiç bir sorun olmadan bebeğimi kucağıma aldım darısı sizlerin başına

arkadaşlar bende 3,5 aylık hamileyim ama ben yüz üstü yatmazsam uyuyamıyorum bu benim için çok büyük bir sıkıntı bebeğime zarar vermekten korkuyorum

ben sagıma yatmayı daha cok sevıyorum ama sol daha ıyı dedıklerı ıcın mecbur soluma yatıyorum ayagımıda kocamın ustune attımı tamamdır :D tabı gece uyku halımla pozısyonumu degıstırmezsem:)

ben 8 ayımdayım..sola yatıom ama artık kollarım agrrıoo..yatıgım yere tekmeler gelıo:))) sagada dnsem aynı:)) srt üstu mgdem yanıo..uykusuzum yaneeeeee:((( napsam uyuyamıyom..son aylar cok zor oluyooo..allh yrdımcımı olsunnnkaydirigubbakcemile3

Ben 25 haftalık hamileyim ben de yüzüstü uyurdum ama 3-4 aylık olduğum tarihten itibaren sağ yada sol tarafıma yatmaya başladım.5.ayda rahmin sağ damarında direnç olduğu için dr. sol tarafa yat dedi o zamandan beri hep sol tarafıma yatıyorum,zaten sırtüstü yatınca çok sıkıntı veriyor bana,baskı yapıyor.

bende hamileliğin başından beri sola yatıyordum ama son 1 aydır soluma yatamıyorum.. yattığım zaman benim velet başlıyo tekmelenmeye sanki o rahat etmiyormuş gibi geliyor bana da.. son zamanlarda mecburen sağıma yatıyorum..

Birde son zamanlarda uykusuzluk baş gösterebiliyor el ayak şişmeleri ve doğum stresinden dolayı son 1 aydır düzensiz bir uykum var benim..

ben yüzüstü yatardım hep
ama 3.aydan sonra hep soluma yatıyorum ,
ilk başlar sadece sola yatmak zor geliyordu sonra bir alıştım sabaha kadar dönmeden uyuyordum,bide bacağımı ya eşimin üzerine atarım yada bacaklarımın arasına minder alırım

fakat artık belim sırtım kaburgalarım felaket ağrıyor ve hiç bir türlü uyuyamıyorum ,eee 33haftalık olduk artıkın az kaldı

Back
X