- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.261
NerdeeYaaa asil zengun insani unutmusum cook ayip
Yirmi mi beş mi bin mi euro muEhemmm yazimm o zaman
300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev
ben de başlayacağım valla burda duya duya heveslendimm.para illa dolar mı olmalı tl olsa olmuyor mu?pek bir cahilim bitcoin ve altcoinler konusunda daBazen bizde yapıyoruznapim alıssin elim gözum diye oyalaniyoruz uçarsada uzulmem ama ya 10 dolad olursa
Biz direk dolarla olani yapiyoruz binance orjinal tl istoyorsan paribu daha masum binance zaten çukurben de başlayacağım valla burda duya duya heveslendimm.para illa dolar mı olmalı tl olsa olmuyor mu?pek bir cahilim bitcoin ve altcoinler konusunda da
2800 cük dolarım var sadecee.kötü günn parammmmEhemmm yazimm o zaman
300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev
Ne güzel iste ya olmasaydi2800 cük dolarım var sadecee.kötü günn parammmm
Sen bu isin uzmani oldun ben coin isine giremedim bir türlüBen once usdt coin aliyorum sonra coine geciyorum
yıllardır 100 dolar ekleyemedim üstüne amaaaNe güzel iste ya olmasaydi
ben de başlayacağım valla burda duya duya heveslendimm.para illa dolar mı olmalı tl olsa olmuyor mu?pek bir cahilim bitcoin ve altcoinler konusunda da
netten biraz araştırayım nasıl alınıyorrr vs işlerini.eşim girmemi istemiyor ama ben denemek istiyorum az bir paraylaaaaTl.olur :)
Cantalari eklemissin amayıllardır 100 dolar ekleyemedim üstüne amaaa
sigaram yok alkolüm yok sevmem.makyaj malzemesi neredeyse hiç almamm sadeyimdir.vırt zırt araba değiştirmem.ev eşyalarımı eskiyene dek kullanırımmm.eve kadın sık almam pandemi öncesi ayda bir anca alıyordumm.kız 9 yaşında özel okula kreş de dahil henüz tek kuruş vermedimmm.ben de çantalar ayakkabılar olmasın da kim de olsunn ayolll.aslında basbayağı cimriymişim baksanaaaaCantalari eklemissin amaben de 4 tane canta var, biri sirt cantasi üstelik.
O nasıl oluyor canım?bende listede gördüm birkaç coinin aynı ismin usdt yazanını anlamadım.Ben once usdt coin aliyorum sonra coine geciyorum
Gayet basarilisin bencesigaram yok alkolüm yok sevmem.makyaj malzemesi neredeyse hiç almamm sadeyimdir.vırt zırt araba değiştirmem.ev eşyalarımı eskiyene dek kullanırımmm.eve kadın sık almam pandemi öncesi ayda bir anca alıyordumm.kız 9 yaşında özel okula kreş de dahil henüz tek kuruş vermedimmm.ben de çantalar ayakkabılar olmasın da kim de olsunn ayolll.aslında basbayağı cimriymişim baksanaaaa
ama artık bas bas paraları kolejlere dönemim başladı.okul araştırıyorumm 50 60 binden başladılarr fiyatlara.içindede yemek servis yok daha.mecbur göndereceğimmmmmGayet basarilisin bence
Ben sirf egitime para ödememek icin cocuklarla Almanyaya tasindim (bir de tabi cokdilli yetissinler diye)ama artık bas bas paraları kolejlere dönemim başladı.okul araştırıyorumm 50 60 binden başladılarr fiyatlara.içindede yemek servis yok daha.mecbur göndereceğimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?