- 30 Aralık 2009
- 22.969
- 89.779
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.241
devletlere bile güvenilemeyen bu dünyada ben kripto paraya asla güvenmemmm.Yani bu kripto dünyası ilginç gerçekten, bi yandan devletler kendi kontrollerinde olmayan para birimlerine nasıl göz yumuyor garip. Bazıları da devletlerin arka planda desteklediğini söylüyor altına falan alternatif olsun diyeymiş
O ne demekHissetme tek fiyat kapi gelmiş :))
Ulan satmadım da deli gibi
Bakalım neler olacak.
Aaa ben eksik kalmisim2021 HEDEFLERI
@subkortikal 1000 gram altın
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık alınması gereken altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
@morportakal 40 gr altin + 60 gr gumus + 1000 lot bist 30 hissesi
Mihail Zoscenko 80 gram altın
nomunomuchua canım tabloya bıle gerek, bunları yapıstırsam ve herkes yazdıkca guncellesen yeter bence :)
5 dolar mıııı?benim kıza versem valla almazzzz bu da paramı ne edecekk diyeeeee?5 dolarımla binance de coinle oynuyom 0.0 bilmem kac arti olunca satıyorum5.7 lerde olan dolarimi 5.82 yaptim naaber
Yani sadece tek fiyattan islem görecek inip çıkmayacak gün içinde )O ne demek
yazdıkların teferruat kuzumm.sen zengin oldun mu hele ondan haberr ver biz üyelereee?Yani
Yani sadece tek fiyattan islem görecek inip çıkmayacak gün içinde )
Bir sonraki gün de yeni fiyat önceki günün alım satımlarindan ortaya çıkacak
Eğer tavan fiyatindan alıcılı beklerse hisse yükselir.
Bir nevi tedbir aldılar hisseye.
Yoh beeee.yazdıkların teferruat kuzumm.sen zengin oldun mu hele ondan haberr ver biz üyelereee?
biz de öğlene dek para kazandık ama öğleden sonra bozdu borsaaa.hayırlısı olsunnn yarına bol kazanç dilerimm.her yeni bir gün yeni bir fırsat borsa daYoh beeee.
Bugün 670 TL karımdan oldum
Riskli haber mi, neymiş ki o? Ben de haber okudum amerikan hükümeti coincilere kızmış ah yapacaklarmış diye ama ne yapabilirler bilmiyorum :))
edit: tesla bile milyar dolarlık coin almamış mıydı, zten hökümet zengin etmiyo mu bunları :))
Bazen bizde yapıyoruz5 dolar mıııı?benim kıza versem valla almazzzz bu da paramı ne edecekk diyeeeee?ama ben onlarca 10 kuruşu bir torbaya koyup tam 3 ekmek aldım bugünnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?