Yatırım amaçlı hangisi daha mantıklı olur

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhabalar, yatırım amaçlı altın almayı düşünüyorum. Almışken de 22 ayar takı seti almayı düşündüm hem yeri geldi mi bir akraba düğününde falan takarım dedim fakat satarken baya bir değer kaybediyormuş takı setleri. Bu işlerden çok anlamam o yüzden buradan fikir almak istedim. Takı seti yerine kelepçe alayım dedim ama kelepçe de aynı şekilde değer kaybeder mi bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirir misiniz teşekkür ederim şimdiden

Takı seti almayın zaten 22 ayar hiç almayın.
Madem hem kullanayim hem birikim olsun diyorsunuz Cumhuriyet altınını kolye yaptırın.
Aynı şekilde çeyrek altınlarla bileklik yaptırın.
Hadi aceyrek, cumhuriyet olmasın diyorsanız az işçiliği olan 24 ayar bilezik alın.
Yüzük,küpe,kolye,set çok kaybettiriyor.
Bu sene alayım 25-30 sene bozdurmam derseniz öyle alın set.

Evet kelepçe de değer kaybediyor hatta ciddi bir şekilde. Ya gram, çeyrek gibi altın biriktireceksiniz ya da kuyumcularda işlemesiz birikim bileziği diye geçen bilezikler var. O bileziklerden alırsanız pek zararınız olmuyor. Küçük altında yeni tarih eski tarih olayı da var çünkü. Bir de 22 değil 24 ayar biriktirilir

Taki olarak isterseniz ya burma yada Ajda bileziği diye geçen modellere bakabilirsiniz
Diğer 22 ayarların eni geniş ve bence bu dönemde dikkat çekebilir ama yeni model burmalar yada Ajda bilezikleri çok guzel

Bende gram alırım ama çok heves ettim 14 ayar Trabzon aldım. Zarar olur evet ama taktiğim yanıma kar kalır . Her zaman çok mantıklı olmak kastırdı onu da nerede takacaksam ama satmam ben baya bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…