• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı okula giderken nelere ihtiyaç duyar?

xxrockgirlsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
162
78
98
26
İyi akşamlar hanımlar, konuyu yanlış yere açıyor olabilirim foruma baktım ama neresi daha uygun olur bilemedim. Erkek arkadaşım askeri okul öğrencisi ve haftaya okulları açılıyor. Bizde alışveriş yapıcaz biraz kendimiz liste yaptık orda ihtiyaç duyacağı şeyler için; örneğin peçete ıslak mendil, tırnak makası, diş macunu terlik ve grip ağrı sızı için ilaçlar da yazdırıcaz ama başka bir şey gelmedi aklımıza? Acaba yardımcı olabilir misiniz?

İyi akşamlar hanımlar, konuyu yanlış yere açıyor olabilirim foruma baktım ama neresi daha uygun olur bilemedim. Erkek arkadaşım askeri okul öğrencisi ve haftaya okulları açılıyor. Bizde alışveriş yapıcaz biraz kendimiz liste yaptık orda ihtiyaç duyacağı şeyler için; örneğin peçete ıslak mendil, tırnak makası, diş macunu terlik ve grip ağrı sızı için ilaçlar da yazdırıcaz ama başka bir şey gelmedi aklımıza? Acaba yardımcı olabilir misiniz?
Dolap içine ve kapağına takılan kumaş organizerlar çok ile yarar
Ayna
Kupa
Uyurken okumak için kitap okuma lamvası
Çalar saat
Dolabını kaplamak için yapışkanlı folyo
Havlu
Müzik dinlemek için vs kulaklık
Kutular(dolabın içini organize etmek için bine fırca macun ötekine makas jilet vs koymalık
El ayak kremi
Kolonya parfüm
Sac kurutma mak

Bol iç çamaşırı, bol çorap, traş takımı tabiiki, şampuan, lif, içlik, havlu takımı.
Gerçi askeri diyorsun genelini verirler ama vermeyecekleri kıyafet askılığı, ayakkabı boyası. Bu ikisini herkes birbirinden dilenirmiş 🤣

Harp okullar iç çamaşırından pijamasından tutun leptobuna kadar veriyor. Ama illa istiyorsa şampuan, havlu, traş seti götürebilir

bol bol atlet çamaşır

Herşeyi veriyorlar orda merak etmeyin. Hem boşuna ilaçta yazdirmayin almazlar içeri. Onların zaten özel revirleri var. Özel kişisel eşyalarını alsın yeterli bence . Öğrenci yurduna gitmiyor sonuçta.

Back
X