- 26 Ağustos 2022
- 365
- 236
- Konu Sahibi ruzgargulu55
Merhaba herkese, iki yıldır evliyiz ve eşimin ailesi de kendi ailem de uzakta olduğu için sene bir kaç kez ziyaretlerine gidebiliyoruz. Biz gideceğimiz zaman görümcem eşi ve üç çocuğu bizden önce Kv lere gidiyor. Biz kaldığımız sürece de orada kalıyorlar. Kendi evleri 30 km lik bir ilcede arabaları da var git gel yapmaları yarim saat. Ben buna kafayı taktım ve aşırı rahatsız oluyorum. Biz evlenmeden önce gorumcenin eşi kv de kalmayı tercih etmezmis kendi annesinin evi de kv lerin ilçesinde zaten. Eşim bu durumun farkında bile değil, bayramda eş ailesine gideceğiz annemi de alır yakın şehirlerden birine iftara gideriz, şuraya gider gezeriz gibi planlar yapıyor. Ama.muhtemelen gorumcemler bizden önce kv lere gideceği için oturacağız oturduğumuz yerde. Üç çocukları olduğu için onlarla pek gezmiyoruz onlar var diye de bir yere gitmiyoruz. Detaylara girmek istemiyorum ama dümdüz hiç bi şey olmasa da biz kaldığımız sürece orada kalmalarindan rahatsız oluyorum. Anneme anlatınca kardeşler birbirine bağlı vs diyor ama kendileri gelmese biz zaten onlara da ziyarete gideriz. Eşim yegenlerini çok seviyor bu konuyu açsam çocukları istemiyorsun vs ailemi sevmiyorsun diyeceği için açamıyorum. Kendimde anormallik mi var akraba vs çok sevmem maalesef kendi ailem de çok kalabalık değil, kalabalıktan da hoşlanmam. Benimle mi ilgili yoksa başkası da olsa rahatsızlık duyar mı merak ediyorum.. not: Linclenmeden önce şunu belirteyim beş gün kalacaksak onlar da beş gün orada. Farklı bir şehirden gelmiyorlar zaten yarım saatlik mesafe. Gelsinler de gece yatacak yer sorunu olsa dahi kalmaları tuhaf geliyor. Eniştenin annesinin evi var oraya gidebilir gidemez mi ve bir daha not Büyük sinavlardaki Türkçe not ortalamasının sebebi olan cannim kadin arkadaşlarım siz kendinizi yormayın Okuduğumuzu anlayalım. Bayramda karşılaşmak değil mesele tüm tatillerde tatil boyunca beraber kalmak.
Son düzenleme: