Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın 17 yaşında otistik bir oğlu var.onun için istanbulda yatılı bir bakım merkezi arıyoruz.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum
çünkü annesi de hasta artık gücü yetmiyor.bu çok zor bir karar ve isteyerek bu kararı almadılar.annesı varken bakım evı neden?
ileri otistik konuşamıyor ama bedensel özürü yok.hatta 1.85 boyunda cok yakışıklı bir delikanlı ama maalesef küçük bir çocuk gibi tavırlarıOtistik çocuğun bakimevinde işi Ne? Spastik Olmasın?
bence ne olursa olsun vermemelıler sız destek cıkın orda yaşananlar evden bın kat iyidirçünkü annesi de hasta artık gücü yetmiyor.bu çok zor bir karar ve isteyerek bu kararı almadılar.
teşekkürler zaten o yüzden çok derin bir şekilde araştrırıyoruz.çünkü arkadaşım oğlunu daha önce bir saat bile yalnız bırakamıyordu şimdi güvenilirbir yer olması çokönemli.bilgim yok ama yazmak istedim. Kuzenimi bakım yurduna bırakmışlardı bir haftalığına aç bırakmışlar garibimi. Bulursanız da soruşturun iyice.
yaşadıklarını çok yakından bildiğim için bu konuda arkadaşımın tarafındayım zaten çocuğu başından atmak gibi niyeti yok.sürekli takipte olacağı, eğitim ve bakımın çok iyi olduğu biryer arıyorbence ne olursa olsun vermemelıler sız destek cıkın orda yaşananlar evden bın kat iyidir
ınşallah hayırlısı olsun..onun ıcınyaşadıklarını çok yakından bildiğim için bu konuda arkadaşımın tarafındayım zaten çocuğu başından atmak gibi niyeti yok.sürekli takipte olacağı, eğitim ve bakımın çok iyi olduğu biryer arıyor