• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı bakım evi...

niyekine

Her canli ölümü tadacaktir...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
1.304
2.307
88
arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın 17 yaşında otistik bir oğlu var.onun için istanbulda yatılı bir bakım merkezi arıyoruz.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum

arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın 17 yaşında otistik bir oğlu var.onun için istanbulda yatılı bir bakım merkezi arıyoruz.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum

bilgim yok ama yazmak istedim. Kuzenimi bakım yurduna bırakmışlardı bir haftalığına aç bırakmışlar garibimi. Bulursanız da soruşturun iyice.

Otistik çocuğun bakimevinde işi Ne? Spastik Olmasın?
ileri otistik konuşamıyor ama bedensel özürü yok.hatta 1.85 boyunda cok yakışıklı bir delikanlı ama maalesef küçük bir çocuk gibi tavırları

bilgim yok ama yazmak istedim. Kuzenimi bakım yurduna bırakmışlardı bir haftalığına aç bırakmışlar garibimi. Bulursanız da soruşturun iyice.
teşekkürler zaten o yüzden çok derin bir şekilde araştrırıyoruz.çünkü arkadaşım oğlunu daha önce bir saat bile yalnız bırakamıyordu şimdi güvenilirbir yer olması çokönemli.

Allah yardımcıları olsun. Hasta bakmak zor iş, hele bir de kendisi de hastaysa. Umarım güzel bir yer bulabilirsiniz.

bence ne olursa olsun vermemelıler sız destek cıkın orda yaşananlar evden bın kat iyidir
yaşadıklarını çok yakından bildiğim için bu konuda arkadaşımın tarafındayım zaten çocuğu başından atmak gibi niyeti yok.sürekli takipte olacağı, eğitim ve bakımın çok iyi olduğu biryer arıyor

yaşadıklarını çok yakından bildiğim için bu konuda arkadaşımın tarafındayım zaten çocuğu başından atmak gibi niyeti yok.sürekli takipte olacağı, eğitim ve bakımın çok iyi olduğu biryer arıyor
ınşallah hayırlısı olsun..onun ıcın

merhaba. ben özel eğitim bölümü mezunuyum. otistik çok öğrencim oldu. benim tavsiyem eğitim. ailenin nasıl koşullarda olduğunu bilemem. ama eğitim her sorunu aşar. ne öğrenciler gördüm ne kadar yol kat etmişler. yatılı turda verecekleri parayla kendi evinde hem eğitim alıp hem bakımı yapılmasını daha uygun görüyorum ben

arkadaşlar gelen yorumlara bakınca konuyu eksik anlattım diye düşünüyorum.arkadaşım çok iyi bir annedir ve çocuğunu başından atmak gibi niyeti yok.kadıncağız rahatsız ve artık gücü yetmiyor oğlu 17 yaşında ve 1.85 boyunda.mecbur kaldığı için böyle bir çare düşündüler.zaten haftasonları çocuğu alacagı, isteyince gidip göreceği, temiz ve özenli biryer bilen varsa yorum atsın lütfen.sonuçta yaşayanlar çok daha iyi bilir.zaten kadıncağız üzüntüden kahroluyor:KK43:

kesinlikle vermeyin kaderine terket etmeyin onu bakıcı tutun eve gelip gözünüzün elinde baksın bende bir engelli olarak söylüyorum bu durumla karşı karşıya kalsam çok üzülürüm insana ailesi sahip çıkmazsa başkası nasıl sahip çıksın

Back