Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

seldayurek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
9
0
86
İstanbul
merhaba sevgili anneler
bebeğini bakıcı ile büyüten anneler bana yardım edin lütfen 4,5 aylık bebeğime yatılı bakıcı arıyorum ama ne kadar ücret vermem gerektiğini bilmiyorum bu konuda bana yardım edebilir misiniz

teşekkürler

canım ben de araştırmıştım zamanında...iki bebekliyim diye..türkmenler var gece de yatılı kalıyorlar..onların fiyatı 450 dolardan başlıyor, tecrübesi fazlalaştıkça parası artıyor...diğer yandan türk olup akşam 5-6 gibi gidecek olanlar, 650 ytlden başlıyor yine deneyimi oranında fiyatı artıyordu...Allah kolaylık versin..ben bakıcıya bırakamadım..kimse iki bebek bakmaya zaten bu fiyatlara da yanaşmadı, işi bıraktım onlara bakıyorum...
bol şans!

Evde yatılı olmayan sabah ben işe giderken gelecek akşam ise ben dönünce ve
ne gidecek biri kaç para laır acaba ?

güvenilir bir bakıcın olduktan sonra gözün arkada kalmıyor sadece özlüyorsun ben 400 veriyorum ama aynı apatrtmanda oturuyoruz ve bebeğimi evine götürüyorum ayrıca tüm alışverişini(kahvaltılıklar mamalar sebzeler meyvalar) ben yapıp oraya bırakıyorumsütümü sağıp onun buzdolabına koyuyorum salıncak aldık onune evinde oyuncakalr vs vs

selam arkadaşım,bakıcı fiyatları bildiğim kadarıyla semtine göre değişiklik gösteriyor,sen hangi semtte oturuyorsun merak ettim?

mrb hanımlar bnde ikiz bebek bakıyorum 17 aylıklar ..asker lojmanında baba asker, anne memur bulunduğum yer izmir bnmde.bana aylık 650 ytl ödüyorlr sabah onlar işe gidrken gidiyor 7 30 da aşam 18 00 da çıkıyorum..bu maaş iki çocuk için yetrince az ama.çocukları çok sevince ve onlarda sana alışınca bisüre sonra bunu düşünmüyor insan..bırakıp gitmek vicdansızlık olur biraz......

ben 560 ödüyorum , bi önceki bakıcıma 750 vermiştim ortalama 500-700 arası değişiyor sanırım rakamlar

slm ben çocuk yada bebek bakmak istiyorum eğer bulamadıysanz ben ilgileniyorum ilanınzla eğe düşünürseniz bana özelden msj bırakablirsniz ?detayları o zaman görüşeblirz iyi günler.....:

nuray hanım merhabalar ben bakıcı arıyorum 15 aylık kızım var kendi evimizde bakılmasını istiyoruz...dilerseniz arayın detayları konuşalım --------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar yatılı veya yatısız bakıcıya ihtiğyacınız olursa ben yardımcı olabilirim .danışmanlık şirketinde çalışıyorum ismim ayşegül

Merhaba herkese;

17 aylık kızıma yatılı bakıcı arıyorum. Bahçeşehir'de oturuyoruz, evimizde golden cinsi 6 yaşında bir köpeğimiz bir de yavru kedimiz var. Ben üniversitede akademisyenim kızıma rahat zaman ayrıabiliyorum ancak özellikle cumartesi günleri kongre vs olduğunda bu bakıcı mevzusu bana ciddi bir biçimde sorun oluyor. Tercihen Türk uyruklu istiyorum, yabancı olacaksa uzun süre burada kalacak, ülkesine sık sık gidip gelmeyecek, türkçesi anlaşılır biri olması tercihim. İlgilenenler bana ulaşırsa çok sevinirim.

Teşekkürler, şimdidenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…