Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
ya arkadaşlar nnumaralar hep siliniyor iletişim kuramıyorum özel mesaj hakkınız var mı acaba???

seni biraz anlıyorum aslında bende senin gibi bebek bakımından pek anlamıyordum ama 2 çocuğumada kendim baktım tabi iştende ayrıldım. şimdi sen çalıştığın için yatılı bir bakıcı istemekte haklısın tabi ama insan tanıdığı, sevdiği kişilere bile evde yeri geliyor tahammül edemiyor. heleki yabancı kadın tutacaksın. evde dolanacak,banyonu kullanacak hiç özeliniz olmayacak bence artvinde gündüz gelecek bir kadın bulsan ama ihtiyacın olduğunda ek para karşılığında birazdaha uzun kalmasını istesen daha iyi olmazmı? yabancı kadının yaptığı yemekten ne olacak? bizim tanıdıklarımız azerbaycanda yaşıyor yemekleri iğrenç diyorlar. yinede düşün taşın derim ben.

canım haklısın haklısın da işte çaresizlik benimkisi çare arıyorum durumum zor bebeğe bakamıyorum bir sürü ruhsal problemim var yakın kimsem yok bebeği emanet edecek anneanne yok babaanne yok teyze yok hala yok yok oğlu yok ağaç kovuğundan çıkmış gibiyim. işe donup ruh durumumu toparlamak istiyorum ama ev işleri bebek bakımı temizlik yemek yapımı hepsi üstüme üstüme geliyo bunalıyorum bir yardımcıya ihtiyacım var ve bu kişinin sürekli olmasını istiyorum öyle 3 5 saat beni paklamaz...

Sorunuza yardımcı olabilirim. Benim için Artvin olmuş van olmuş fark etmiyor çocuklarımı okutmalıyım 8 yıllık deneyim ve referanslarım var

tel no 530 425 99 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…