• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
yok öyle demek istemedim artvin sizinde dediğiniz gibi küçük o yüzden bulması zor dedim allah kolaylık versin inşallah bulursunuz çünki gerçektende çalışan birinin ihtiyacı olupta bakıcı bulamaması gerçektende anneyi üzüyor anlayabiliyorum iyi akşamlar
canım artvinde danışmanlık şirketi yok maalesef buralar küçük yerler olduğu için öyle imkanlar yok. İnternetten mi bulunur diyorsun yani bide bu kişiler illaki büyük illerde mi yatılı kalmak istiyorlar o yüzden mi söyledin orda zor yatılı bakıcı diye??

izmirde ikamet ediyorsanız ben size yardımcı olmak istiyorum...Bakıcı olarak değil illaki ben size yardım etmek istiyorum özelden mesaj atın görüşelim.

canım çok çook sağol izmirde değilim maalesef keşke olsaydım büyük bir yerde belki daha kolay olurdu böyle işler. artvinde ikamet ediyorum...

İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz,bari yaşça genç birilerini bulun hayttan çok acı çekmiş insanlar daha sorunlu oluyor benim size bir bakıcı olarak tek diyebileceğim bu beniil hanım,yani yada şşöle diyim pozitif biri olsun sorunlu ve paraya ihtiyacı olduğu için bu işi yapan kişiler biraz bazı konularda değişik oluyorlar yani bu işi benimsemiiş birisi olsun kendini ve farklılığını hissettirmeye çalışan başarının peşinde koşan birisiolsun.Mesela az önce Hande hanımın bir yorumunu okudum o yorum beni başarım için bir adım daha körükledi çünküniye bakıcıların çoğu okadar yanlış şeyler yaptılarki ben ve benim gibi işini gerçekten yapmak isteyenlere köstek oluyor o başarısız bakıcılar.Ama olsun bu yorumlar beni dahada güçlü kılıyor dilerim bir aile bulup çocuğuna bakıcam ve buradada onunla tüm gün yaptıklarımı iş saatinden sonra sizlerle oturup paylaşıcamki sizde işini doğru yapan bakıcının neler yaşadığını aslında doğru insanı bulunca nekadar rahat edildiğine şahit olun keşke izmir de olsaydın benil hanımcım keşke...

allahım ne zormuş bebek büyütmek 8 aylık oldu halane işe başlayabildim ne bebeğe uygun bakıcı bulabildim son çare internetteki danışmanlık şirketlerini mi arasam ?? onlarda şimdi kimi bulucak ön görüşme yapma şansım da olmayacak malum artvinden bakıcı ile görüşme yapmak için ist yada ankaraya gidemem bu kış ayında bebekle. tlf da hallolur mu ki??

arkadaşlar yok mu hiç evinde yatılı bakıcı bulunduranlar?? Nasıl buldunuz böyle kişileri???

merhaba ben evde yatılı yabancı bayan calıstırıyorum daha önce Türkmen vardı memnun kalmadık dün Özbekle işe başladım. şirketten temin ettik, ücret ise
eğer hiç türkçe bilmiyor yeni geldiyse 500 usd 550usd, ama biraz bişiler bilsin anlasın referanslı olsun dersen 700-800usd, tabii her hafta izinde 20tl izin parası.

Son düzenleme:
merhaba ben evde yatılı yabancı bayanla calıstırıyorum daha önce Türkmen vardı memnun kalmadık dün Özbekle işe başladım. şirketten temin ettik, ücret ise
eğer hiç türkçe bilmiyor yeni geldiyse 500 usd 550usd, ama biraz bişiler bilsin anlasın referanslı olsun dersen 700-800usd, tabii her hafta izinde 20tl izin parası.

merhaba canım ayy sonunda bir sesimi duyan oldu şirketin adı yada numarası var mı sizde. daha önce bu işi yapan insanlardan olsun bişiler bilip anlasın isterim tabii yani tamamen evi çekip çeviriyo ve bebeğe bakabiliyor mu herşeyiyle.

türkmenden neden memnun kalmadınız??? gelen özbek neler yapıyo peki??* yada neler yapacak.. Tamamen herşeyi üstleniyorlar mı?? bide illa büyük şehirlerde mi çalışıyorlar yoksa her ile giden de oluyo mu???

çok soru sordum kusuruma bakmayın.. :))9

çalıştığım şirket bayanların özelliklerini, referanlarını fotosunu mail atıyor, içinden en uygun olanı seçiyorsun sonrada onunla görüşme yapıp işe başlatıyorsun, 6ay garanti veriyor firma eger olmazsa yeni birisi için.. bu sırada ilk hafta deneme yapılıyor eger begenirse müşteri yarım maaş firmaya kızdan kesilip yarım maaşta kendi ekstradan ödeme yapıyor. eger haftasında begenmezsen yeni birisi gönderiyor bu sırada şirkete ücret verilmiyor.

anladım sistemlerini sağolun peki adı nedir bu şirketin?? her yere gidecek bakıcı bulabiliyorlar mı malum ben artvindeyim...

istersen ara bir görüş istanbulda şirket
XXXXXXXXX

Hasim bey : XXXXXXXXXX Kamuran Bey :XXXXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

BU MESAJ İLETİŞİM BİLGİLERİ PAYLAŞILDIĞI İÇİN EDİTLENMİŞTİR.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sağol..

sana gelen bakıcıya sen mi söylüyorsun peki şunları şunları yap diye yoksa o mu kendiliğinden hallediyor???

off off galiba tanıdık vasıtasıyla gürcü birini falan bulmalıyım bilemiyorum ki?? Ne dersiniz bulabilir miyim gürcistandan birilerini...

off off galiba tanıdık vasıtasıyla gürcü birini falan bulmalıyım bilemiyorum ki?? Ne dersiniz bulabilir miyim gürcistandan birilerini...

iyi gunler nanim efendi,bir özbekistanlı yardımçimın tanıdığı iş arıyor,44 yaşında turkçesı vardır,yemek yapmayıda biliyor,isterseniz numarasını vere biliriz.

hala bakıcı bulamadım türkçesi varsa ilgilenebilirim...numarasını özelde atamadım, *********** ismi nergis.

***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir. Rakam değil yazıyla olsa da iletişim bilgileri editlenecektir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yatılı bakıcı aramaya karar verdim..Hem bana ikizlerin bakımında yardım edecek hem de ev işlerinde vs de yardımı olacak...Anneannemin Türkmen bir bakıcısı var 1,5 senedir devam ediyor ve çok memnun...Umarım güvenebileceğim birini ben de bulurum...

Back