Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım artvinde danışmanlık şirketi yok maalesef buralar küçük yerler olduğu için öyle imkanlar yok. İnternetten mi bulunur diyorsun yani bide bu kişiler illaki büyük illerde mi yatılı kalmak istiyorlar o yüzden mi söyledin orda zor yatılı bakıcı diye??
çok güvenilir bişey olduğunu düşünmüyorum..
merhaba ben evde yatılı yabancı bayanla calıstırıyorum daha önce Türkmen vardı memnun kalmadık dün Özbekle işe başladım. şirketten temin ettik, ücret ise
eğer hiç türkçe bilmiyor yeni geldiyse 500 usd 550usd, ama biraz bişiler bilsin anlasın referanslı olsun dersen 700-800usd, tabii her hafta izinde 20tl izin parası.
off off galiba tanıdık vasıtasıyla gürcü birini falan bulmalıyım bilemiyorum ki?? Ne dersiniz bulabilir miyim gürcistandan birilerini...
hala bakıcı bulamadım türkçesi varsa ilgilenebilirim...numarasını özelde atamadım, *********** ismi nergis.
***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir. Rakam değil yazıyla olsa da iletişim bilgileri editlenecektir...***