• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
648
41
Ankara
arkadaşlar beebk bakımından anlamıyorum ve bir çözüm düşünüyorum epeydir güvenilir bir yatılı bakıcı nasıl olur nerden bulunur ücreti nedir? bir fikriniz var mı??

arkadaşlar beebk bakımından anlamıyorum ve bir çözüm düşünüyorum epeydir güvenilir bir yatılı bakıcı nasıl olur nerden bulunur ücreti nedir? bir fikriniz var mı??

herkesede güvenilmiyoki ancak yakın çevrndn bilinen ihtiyacı olan biri olmalı.devir zor neler duyuyrz yalnız bile bırakamıyo insan..kendin bak bakamıoyrm nednki çalışıyormsnz..

çalışıyordum izindeyim şuan zorlanıyorum bakmaktan pek anlamıyorum da en iyisi şöyle bebeği anlayan birine emanet edeyim diyorum ama nerden nasıl bulurum bilemiyorum

Merhaba genelde evet yabancı uyryklu oluyor normal bir bakıcı bulmak istediğinizde yaşı ilerlemiş oluyor dul oluyor yani 40 yaşın üstünde bulabilirsiniz düşünün siz baba olsanız yada eş kızınızı yada eşinizi yatılı gönderirmiydiniz o yüzden yabancılar büyük olasılıkla oluyor yani onlarada güvenmesi zor oluyor bende bakıcıyım cocuk gelişimi mezunyum evliyim bende yatılı kalmam mesela eşim hayatta izin vermez ve bende istemem zaten çünki ilgilenmem gereken bir eşim bir çocuğum var inşallah isteğinize göre birini bulabilirsiniz

benil yazılarının hemen hemen hepsini okudum ,tamam depresyon geçirmiş olabilirsin çok büyük sıkıntılar yaşamış olabilirsin seni gerçekten anlamıyo da olabilirim belki.. ama sonuçta bir evladın olmuş 7 ,5 aylık olmuş zaten en zor dönemleri geçirmişsin bundan sonra sı emin ol çok daha kolay çocuğun henüz çok küçük ve sana ihtiyacı var senin kokunu duyarak elini tutup ona dokunman ve bir sürü şey onun psikolojik olarakgelişmesinde çok büyük bir etken.. bence kendini toparla çocuğuna sarıl gayret et inanki büyüdüğü zaman yapamadığın ve gayret edemediğin için çok üzülürsün elinin altında netin var insanın herşey elinin ucunda durumun da kötü olmadığına göre doktorlardan da yardım alabilirsin bunun dışında kulaklarını beynini olumsuz olan herşeye tıka duyma es geç düşünmeee... bebeğinin bakıcıya değil sana ihtiyacı var bakıcı ne kadar bakabilir ki nasıl emanet edebilirsin ki çok iyi düşün derim ayrıca aç oku bir sürü kitaplar var dirençli gayretli ol sabırlı ol bol bol dua et görüceksin sen alışınca herşey yoluna girecek.. senin yazdıklarını okuyunca seni hiç düşünmedim tek düşündüğüm o bebecik içim acıdı sızladı çünkü bende bir anneyim hayatta hiç tanımadığın birine asla güvenme heleki bebeğiin konusunda ,bilmiyorum yapamıyorum olmuyor demek işin kolayı umarım çok iyi düşünüp karar verirsin çünkü bebeğin çok daha küçük onun bir tek sana ihityacı varr dilerim şans ve tüm güzellikler sen ve bebeğinden yana olsun elimizden bir şey gelirse seve seve ben ve burdaki tüm arkadaşlar sana yardımcı oluruz

Merhaba genelde evet yabancı uyryklu oluyor normal bir bakıcı bulmak istediğinizde yaşı ilerlemiş oluyor dul oluyor yani 40 yaşın üstünde bulabilirsiniz düşünün siz baba olsanız yada eş kızınızı yada eşinizi yatılı gönderirmiydiniz o yüzden yabancılar büyük olasılıkla oluyor yani onlarada güvenmesi zor oluyor bende bakıcıyım cocuk gelişimi mezunyum evliyim bende yatılı kalmam mesela eşim hayatta izin vermez ve bende istemem zaten çünki ilgilenmem gereken bir eşim bir çocuğum var inşallah isteğinize göre birini bulabilirsiniz

güvenilmesi zor oluyo yani öyle mi??

benil yazılarının hemen hemen hepsini okudum ,tamam depresyon geçirmiş olabilirsin çok büyük sıkıntılar yaşamış olabilirsin seni gerçekten anlamıyo da olabilirim belki.. ama sonuçta bir evladın olmuş 7 ,5 aylık olmuş zaten en zor dönemleri geçirmişsin bundan sonra sı emin ol çok daha kolay çocuğun henüz çok küçük ve sana ihtiyacı var senin kokunu duyarak elini tutup ona dokunman ve bir sürü şey onun psikolojik olarakgelişmesinde çok büyük bir etken.. bence kendini toparla çocuğuna sarıl gayret et inanki büyüdüğü zaman yapamadığın ve gayret edemediğin için çok üzülürsün elinin altında netin var insanın herşey elinin ucunda durumun da kötü olmadığına göre doktorlardan da yardım alabilirsin bunun dışında kulaklarını beynini olumsuz olan herşeye tıka duyma es geç düşünmeee... bebeğinin bakıcıya değil sana ihtiyacı var bakıcı ne kadar bakabilir ki nasıl emanet edebilirsin ki çok iyi düşün derim ayrıca aç oku bir sürü kitaplar var dirençli gayretli ol sabırlı ol bol bol dua et görüceksin sen alışınca herşey yoluna girecek.. senin yazdıklarını okuyunca seni hiç düşünmedim tek düşündüğüm o bebecik içim acıdı sızladı çünkü bende bir anneyim hayatta hiç tanımadığın birine asla güvenme heleki bebeğiin konusunda ,bilmiyorum yapamıyorum olmuyor demek işin kolayı umarım çok iyi düşünüp karar verirsin çünkü bebeğin çok daha küçük onun bir tek sana ihityacı varr dilerim şans ve tüm güzellikler sen ve bebeğinden yana olsun elimizden bir şey gelirse seve seve ben ve burdaki tüm arkadaşlar sana yardımcı oluruz

sağolun yazdıklarınızı okumak moral oldu gerçekten. Bir bakıcı eninde sonunda bulmam lazım çünkü işe başlamak zorundayım bebeği emanet edecek bi yakınım yok maalesef. bari evde biri olsunda bebeğe baksın ben işe başladığımda diye düşünüyorum çünkü burda bebekler için kreş falan da yok. Hani böyle içten ilgilenecek sahiplenecek biri olursa belki daha iyi olur bebeğin 24 saatini bilir yedi mi yemedi mamasını diye takip eder. Bu işi meslek olarak yapan biri bilen biri lazım bana. Bende akşamları işten dönünce ilgilenirim birlikte hallederiz diye düşünüyorum ama güvenilir iyi biri nerden bulunur kaça bulunur bebeğe bakar mı yoksa yan gelip yatar mı evde bunlar da soru işareti tabii....

yabancı uyruklu birine ne kadar güvenebilirsinki kadın olarak bir düşün ne evi var ne barkı tabi içlerinde dürüst olanlarda vardır hepsinin günahını alamam benil

evi kendi evi gibi benimseyip bebeğe bakıp ev işlerini yapacak güvenilir bir yatılı bakıcı bulmam lazım ama nerden ve nasıl bulunur bilemiyorum. ??

artvindeyim diyorsun orada zor görünüyor yatılı ama internette danışmanlıklar var istersen onlara bir danış artvinde danışmanlık varsa ordan bulma ihtimalin olabilir

artvindeyim diyorsun orada zor görünüyor yatılı ama internette danışmanlıklar var istersen onlara bir danış artvinde danışmanlık varsa ordan bulma ihtimalin olabilir

canım artvinde danışmanlık şirketi yok maalesef buralar küçük yerler olduğu için öyle imkanlar yok. İnternetten mi bulunur diyorsun yani bide bu kişiler illaki büyük illerde mi yatılı kalmak istiyorlar o yüzden mi söyledin orda zor yatılı bakıcı diye??

mrhba artvin kelimesini duyunca daha düzgün okumadan daldım buraya artvinin neresinde oturuyosunuz bende artvinliyim yalnız artvinde oturmuyorum ailem orda iş arayan olursa size yönlendiririm

bana şöyle bebekle ilgilenen ne yedirilir ne içirilir bilen nasıl giydirilir nasıl alt değiştirilir bunların hepsini bilen yani bebeğin dilinden anlayan tecrübeli biri lazım...

sizinkiler nerde merkez demi ?? böyle gelip yatılı kalacak bir tanıdığınız var mı???

Back