• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatay geçiş

audreyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
224
0
46
İzmir
kızlar aranızda yatay geçiş yapan var mı? ben yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.sormam gereken bazı şeyler var.ilk sorum yatay geçiş yapanların bursları ve katkı kredileri kesiliyor mu?

üniversiteden bununla ilgili bilgi alabilirim ama nereye gitmeliyim,kiminle görüşmeliyim bu konuyla ilgili? bölüm sorumlusu olan hocamızla görüşmeyi düşündüm; ama hocaların duyması uygun olur mu bilemiyorum.yardım lütfen :26:
 
ben yatay geçiş yaptım sorularınla ilgili yardımcı olmaya çalışırım:) katkı kredin ve bursun kesilmiyor ama özel okulda burslu da okusan geçiş yaptığında 2.öğretim parası ödüyosun hocalarınla özel olarak konuşabilirsin bu durumu ama sınıf içinde dile getirme bence çünkü rakiplerin artabilir:)
 
Back