Yatay geçiş

Alisinv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
36
20
Merhaba,benimkisi pek dert sayılmaz ama umarım yardımcı olan birileri olur.Ben üniversite öğrencisiyim ve yatay geçiş yapmak istiyorum.Yatay geçiş yapacağım üniversiteden bu zamana kadar gördüğüm derslerin içeriklerini ve ders planını istiyorlar.Bu belgeye nereden ulaşırım bilmiyorum.Sağ olsunlar okuduğum unideki öğrenci işleri o kadar umursamaz ki ne mailime ne telefonlarıma cevap veriyorlar.Okuduğum uni başka bir şehirde olduğu için gitmem de çok kolay değil.Bu belgeye nasıl ulaşabilirim biri yardımcı olursa çok iyi olur,şimdiden teşekkürler

Üniversitenin internet sitesinden alınmıyor mu?
Bilmiyorum sadece fikir ürettim.

Sadece ogrenci islerine ulasarak alabilirsiniz alternatif olarak bir hocaniza ulasabilirsiniz ya da okudugunuz memlekette bi arkadasiniza rica edin ogrenci islerine gitsin genelde ogrenci isleri tellwre cevap vermiyor cunku

Sadece ogrenci islerine ulasarak alabilirsiniz alternatif olarak bir hocaniza ulasabilirsiniz ya da okudugunuz memlekette bi arkadasiniza rica edin ogrenci islerine gitsin genelde ogrenci isleri tellwre cevap vermiyor cunku
Yaa en kötü ihtimalle okula gidip alacağım çok teşekkürler

Bir yatay gecisli olarak o donemleri iyi bilirim. En temizi kendin gidip, ogrenci islerinden talep etmen, saglama al derim

Bir yatay gecisli olarak o donemleri iyi bilirim. En temizi kendin gidip, ogrenci islerinden talep etmen, saglama al derim

bende yatay geçiş yapıcam özel bi üniversiteye. aslında ydü'ye. 50 burslu yazıcam 1. sınıfa orda başlicam. sorunum şu, 2018 de tekrar ygs lys giricem tercih yapıcam. ydüde %50 burslu okurken, aynı bölümün ydü de %75 veya %100 burslu yazsam ve kazansam o bursla devam edebilir miyim? cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz. baştan 1. sınıftan başlamak istemiyorum yani 2. sınıfa geçtiğimde %75 veya 100 bursla devam edebilir miyim?

bende yatay geçiş yapıcam özel bi üniversiteye. aslında ydü'ye. 50 burslu yazıcam 1. sınıfa orda başlicam. sorunum şu, 2018 de tekrar ygs lys giricem tercih yapıcam. ydüde %50 burslu okurken, aynı bölümün ydü de %75 veya %100 burslu yazsam ve kazansam o bursla devam edebilir miyim? cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz. baştan 1. sınıftan başlamak istemiyorum yani 2. sınıfa geçtiğimde %75 veya 100 bursla devam edebilir miyim?
Ozel universite oldugu icin her universitenin sarti degisik bunu gececeginiz universiteyi arayip sorabilirsiniz

X