• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yataş city ve cronos köşe takımları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ATPaz

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
1.356
3.892
333
merhabalar,
salonum için köşe takımı bakıyorum.oturma odası ve salon ayrı ayrı olmayacak o yüzden kullanışlı bir şeyler arıyorum.eğer cronos alırsam yanına ayrıca 3lü bir koltuk, city alırsam berjer düşünüyorum. asıl beğendiğim city köşe takımıydı ancak minderleri çok yumuşak mıdır otururken sağa sola kayıp durur mu gibi sorular yüzünden emin olamıyorum.önceden alan kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler..

selamlar,

evgör mobilya'da bu takıma benzer bir takım var. indirimliymiş bu arada,
şimdi sen cronos yazınca bir bakayım dedim, evgör mobilyadakiyle çok benziyorlar.

bakım resimleri, bu takımı sormuştum, minderleri orta sertmiş, oturunca kayma yapmaz diyorlar.
bu arada fiyatı da 1190 lira.

Cronos Köşe Takımı

Eklentiler

• $crono1.webp
    $crono1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 910
  • $crono2.webp
    $crono2.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 637
cidden aynısıymış ve neredeyse yarı fiyatına. bütün eşyalarımı aynı yerden alayım istiyorum, pazarlık payı olması açısından ve de kolaylık olsun diye. evgörden bi de yatak odası beğenirsem olabilir aslında. ne zormuş ya, alır geçerim diyodum ama günlerdir araştırmaktan beynim döndü. asıl city kullananları merak ediyorum aslında, memnunlar mı..

tekrar bakınca evet giriş cümlem biraz reklam repliğine benzemiş,hah ha:) ilgim yok, ömrümde iki mağazadan da alış veriş yapmadım ve kalite konusunda takıntılı olduğumdan muhtemelen yine de pahalı olanını alırdım.. neyse konu dağılmasın, ben bu takımları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Back
X