yatarak emzirme

gulenmolyel

canım oğlum efem
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
127
1
96
39
Sakarya
mrh 12 günlük bebeğim var geceleri çok uyanıyor. yanıma alıp yatak emziriyordum ama yatarak emzirmenin orta kulak iltihabına sebep olduğunu duydum. nedenini bilen var mı acaba süt kaçar diye mi?bilmiyorumkismile

ya hikaye onlar bende öle yaptım hatta daha pratik oluyo aman uyuyup mirmirmirmir cocugun üstüne fln yatma da hatta oglum alısmıstı hep öyle yaptık ondan sonra sence fotodakinin kulagına bişiy kaçmıs gibimi görünüo ee uyuyuncada bi hareketle uyandıırmadan yatakta warmı daha ötesi süt nası kaççakmıskii ee banyodada kaçar o zaman sawsata yan yatıp uyumuomuyus ki daha neler cıkacak bakalım ikinizede bol sütlü wede saglıklı günler

Son düzenleme:
canım bende 1 ay yatarak emzirdim. doktorumuz yatarak emzirmenin orta kulak iltahabına neden olabileceğini söyleyince bıraktım. evet nedeni süt kacabilirmiş. en iyisi doktoruna sor. yetarak emzirceksen kolunun üzerine alıp meyilli emzir. bebeğini güle güle büyüt.

eğer tek sebep kulağına süt kaçması ile ilgiliyse zaten ağzına memeyi verince fazla çekmeden uykuya dalıyor. süt kaçasına imkan vermiyor kendisi. ama yok emerkenki pozisyonuysa iltihap sebebi onu bilemem üfff kafam karıştı. doktorada bir sorayım ama eğer yatarak yanıma almazsam geceleri ben zombi gibi gezcem tüm gün. aslında korkuyorumda işe başlayınca ya hep öyle emmek isterse. birde o dert var. iş başı derdimafoldumben

bence kesinlikle yatarak emzirmeyin.
kulak iltihabını bilmem ama içiniz geçip uyuyakalırsanız sonuçları felaket olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…