- 6 Aralık 2020
- 38
- 48
- 30
- Konu Sahibi cicekkokusu4
Yoksa ayni dert miMerakla okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa ayni dert miMerakla okuyorum
Ayy bacim yok biz bir araya gelince ortami senlendiriyoruz ama getirene kadar can veriyordum artik ugrasmiyorum sadece merak benimkisiYoksa ayni dert mi
Ay evet bence ondan şaşırıyor hem aşırı komigimdir hemde bir bakar mutfaktayim bi bakar salona gecmisim sürekli gülücükler sacarim negatif düşünmem . o da aslında buna bağlıyor galiba hani normalde yerinde duramazsin bu ise gelince tık yokSöylemişler fakat üstte olmayı deneyin, ona oral seks yapın, kendinize yaptırın ve size yaparken kafasını yönlendirin, konuşarak yönlendirin. Farklı pozisyonlar deneyin. Günlük hayatta enerjik misiniz?
Aynen var ve devamlı sorar iyi mi falan diye ben mesela dokunamıyorum o ise kollarima boynuma cok dokunur eee ben isterken iyi de demekki adam da bos durmami istemiyorAyrıca ön sevişme falan var mı sizin zevkinize odaklanıyor mu?
O zaman şanslısınız, demek ki enerjiksiniz. Eşinize nelerden hoşlandığını sorun ve zamanla kendinizi geliştirin. Çözülemeyecek bir şey değil. :)Ay evet bence ondan şaşırıyor hem aşırı komigimdir hemde bir bakar mutfaktayim bi bakar salona gecmisim sürekli gülücükler sacarim negatif düşünmem . o da aslında buna bağlıyor galiba hani normalde yerinde duramazsin bu ise gelince tık yok
Bu ne güzel benzetmedir hamle yapmak geliyor ama çekinme de var hani ne bileyim hep ondan bekliyorumKan verme değildir o kan verme olsa duramazsın
Yılanın agzındakı yarısı yutulmus kurbaga gibi mi bakıyorsun yoksa yatakta
Hani hamle yapmak içinden geliyor ama kurtulamayacagını da bile bile ouuuwww
Ne yapmanı bekliyormuş ki söylesin o zaman ya da kendi yönlendirsinAy evet bence ondan şaşırıyor hem aşırı komigimdir hemde bir bakar mutfaktayim bi bakar salona gecmisim sürekli gülücükler sacarim negatif düşünmem . o da aslında buna bağlıyor galiba hani normalde yerinde duramazsin bu ise gelince tık yok
Şu söz gel aklımaDiger konularimdan da anlasilir 1 yıllık evliyim ve cogu kisinin aman cocuk yapmadan bi kac yil gecirin iyice kendinize vakit ayirin demesini dikkatle dinliyorum. Cunku biliyorum ki bebek olsa tum odak onda olacak.hani bizim suanda pek sorunumuz yok sukur guzel de gidiyor yalniz gecenlerde esimle konusurken bana cok hareketsizsin ayni kan verir gibi yatiyorsun dedi şasirdim sonra aratirdim yani diger kadinlar napiyor diye ama bisi bulamadim fakat cok yakinan var turk kizlari yatakta kan verir gibi yatiyor diye peki nasil kivrak olunur ruslar oryantel mi yapiyor yatakta anlamadim
Bununla ilgili içerikler var okumakla olmaz izleyin izlediklerinizi uygulayınDiger konularimdan da anlasilir 1 yıllık evliyim ve cogu kisinin aman cocuk yapmadan bi kac yil gecirin iyice kendinize vakit ayirin demesini dikkatle dinliyorum. Cunku biliyorum ki bebek olsa tum odak onda olacak.hani bizim suanda pek sorunumuz yok sukur guzel de gidiyor yalniz gecenlerde esimle konusurken bana cok hareketsizsin ayni kan verir gibi yatiyorsun dedi şasirdim sonra aratirdim yani diger kadinlar napiyor diye ama bisi bulamadim fakat cok yakinan var turk kizlari yatakta kan verir gibi yatiyor diye peki nasil kivrak olunur ruslar oryantel mi yapiyor yatakta anlamadim