yatak ve baza tavsiyesi

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar rahat bir yatak ve kullanışlı bir baza istiyorum,
kullandığınız beğendiğiniz beğenmediniz firma ve model yazar mısınız
fiyat konusunu pek bilmiyorum ama kullanışlı ve sağlam olsun istiyorum
teşekkürler

Bütçeye göre değişiyor.

Şaşalı şiltesi klimalı, ayrı ayrı kumandalı, televizyon mekanizmalı v.s. v.s. şah sultan yatağı isterseniz onbinden açmanız gerekir sanırım.

Ortalama bütçe ile yola çıkacaksınız,

araştırın. Eve getirtin denettirin.

Marka model öneremeyeceğim fakat klasik 160 200 almayın. 2.00 2.00 veya 1.80 2.00 alın.

canım ben yakınlarda aldım zaman içinde ne olur bilmiyorum ama şimdilik çok memnunum .idaş gold serisi mira modeli bazamda idaşın onu 5 yıldır kullanıyorum dünyanın yükü var içinde gayette memnunum .yatağa 600 tl ödedim bu arada...

yataş,istikbal bellona çevremden duyduğum kadarıyla iyidir. ben de istikbal kullanıyorum . hem baza hem yatak.ikisinde de bi sorun yaşamadım. tavsiyelerime gelince ne marka olursa olsun 1-odana göre seç,çok büyük alıp da odayı daraltma. benim önceki evimde odam çok küçüktü ve odanın tam ortasında 1.60lık koca bi yatak olarak duruyordu.şimdiki evimde odaya göre oldu. 2-mutlaka ayaklarını yerden yüksek al. temizlik sırasında bazayı oraya buraya çekmezsin. işte benim sıkıntım bu. ben keşke öyle alsaymışım diyorum.

yataş,istikbal bellona çevremden duyduğum kadarıyla iyidir. ben de istikbal kullanıyorum . hem baza hem yatak.ikisinde de bi sorun yaşamadım. tavsiyelerime gelince ne marka olursa olsun 1-odana göre seç,çok büyük alıp da odayı daraltma. benim önceki evimde odam çok küçüktü ve odanın tam ortasında 1.60lık koca bi yatak olarak duruyordu.şimdiki evimde odaya göre oldu. 2-mutlaka ayaklarını yerden yüksek al. temizlik sırasında bazayı oraya buraya çekmezsin. işte benim sıkıntım bu. ben keşke öyle alsaymışım diyorum.bir de deri al bence.

zzaten idaşa sen beğendiğin için gidip bakacağım canım
bir yataş blue star dı sanırım onada bakacağım
baza da önemli bir mevzu kaliteli olmalı

çok zor alınacak bi sürü eşyanın olması yeniden ev kurmak
Allah yardımcımız olsun

saol canım odamı gittiğimde ölçeceğim
ve ayakları yüksek modellere bakacağım çok haklısın

neden deri
kadife kesinlikle almam toz üstüne yapışıyor

Bende yatak alıcam. Yataşa işbire baktım fiyatlar uçuk.
İstikbbal 600 - 800 arası değişiyor. Annemde istikbalden memnunmuş. İstikbal alıcam. ÜStelikte yattım hepsinde hiçbir fark yok

Sanırım herkes istikbal yatak ve baza kullanıyor keske bizde öyle yapsaydik yatağı yatsan dan aldık beğenmedik üstüne para verdik değiştirdik ondanda memnun kalmadık bazayida uygun olsun dedim bes para etmez bişey çıktı 4 bin liraya çile satın aldık başka markada 2 bin liraya halledecektik neyse iyi karar vermek lazım

deri dediysem suni deri cnm. gerçek değil. bence daha şık duruyor ve de yine temizlik açısından bir bezle silip geçiyorsun. açık renkler favorim. toz belli etmez.

Bende yatak alıcam. Yataşa işbire baktım fiyatlar uçuk.
İstikbbal 600 - 800 arası değişiyor. Annemde istikbalden memnunmuş. İstikbal alıcam. ÜStelikte yattım hepsinde hiçbir fark yok
ben hep yataştan alırım diyodum istikbali çok kişiden duydum en iyisi hepsine bakmak

sizde epey para vermişsiniz geçmiş olsun artık
deri dediysem suni deri cnm. gerçek değil. bence daha şık duruyor ve de yine temizlik açısından bir bezle silip geçiyorsun. açık renkler favorim. toz belli etmez.
deri evet temizlik açısından kolay olur

istikbale baktım 1300 tl dedi baza yatak başlık
yatak kılıfı çıkıyo yıkanabiiliyo baza deri ayaklarına bakmayı unuttum

birde kilime baktım 1000 tl dedi
yatak kılıfı yani pedi çıkıyo yıkanabiiliyo baza deri ayakları yukarda

kilim kullanan var mı

ikiside mikrofiber değil

kızlar yataklarda çıkabilir kılıf olunca bu kılıfı yıkadığımızda çekme yapabiliyomuş çok zor takılıyomuş
var mı bilginiz
çıkarılabilir kılıf kullanan var mı
kararsız kaldım iyice

istikbal bazayı bilmem ama istikbal yatağı asla tavsiye etmem...annemin yatağı istikbal... zamanında ço yüklü paraya aldılar...ama bi süre sonra çöktü yatak...yani sağda ve solda yatanların yeri çöktü, orta kısmıyüksek kaldı... garantili olduğu için gelip değiştirdiler ama gelen yatak zamanla yine çöktü... konu sahibi ismine aldanıp alma derim...bence bizzat kullananlardan soruşturun....benim bazam mesela tanınmış bi marka değil, orta halli bi fiyata almıştık, ama çok memnunum içnde dünyanın eşyası var ne çöktü ne zarar gördü... yani markaların büyüsüne kapılmayın...bazen en iyi markalar fos çıkıyor bazende hiç duyulmadık markalar yıllarca sapasağlam kullanılıyor...bizzat kullananlardan fikir edinin..

pedli yatak almak yerine yatağa kılıf diktirmeyi tercih edeceğim sanırım
kılıfı çıkarır yıkar takarım
istikbal bazayı beğenen çok
yataş kullanan yok mu
kampanyaları varmış birde
bakalım hakkımızda hayırlısı

bayramda yoğun bir alışveriş beni bekliyor ya
Rabbim kolaylık versin inşallah

ne aldıgınızı merak ettim ? aldınız mı ? bende degiştirmeyi düşünüyorum dün bellonadan baktık eşimle 1700 tl ayakları yüksek ve baza başlığı kadife kumaştan ama benim yatak odama çok büyük ? artık ev alınca degiştircez bakalım nasip kismet

bedline markalı yatak ve baza aldık
yani şimdiye kadar hiç bir firma bazaya çıkıp zıplamadı eşimde bunu beğendi bak sağlam ki bunu yapıyolar dedi
yatağında bir tarafı ortapedik bir tarafı mikrofiber
mikrofiber 5 cm
2 tek kişilik yorgan 4 tanede yastık aldık hediye olarak
baza başlık yatak da dahil toplamda 1500 tl verdik

yani bedline kullanan yakınım yok ama internetten şikayetlere baktım sadece geç teslimat yapıyolarmış
birde sadece yatak işi yapıyolar ondan beğendim
bakalım memnun kalacakmıyız

sizede kolay gelsin seçmede

yatak dan hala memnunmusunuz merak ettim bende almayı düşünüyorum fakat hangi markaya baksam hepsinden şikayet var

daha yatamadım canım ya
:)

yarın taşınacağım inşallah
deneyimlerimi paylaşınca yazarım canım

izmirde oturuyorum yarın karabağlar şubesine gidicem siz hangi modelini almıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…