zzaten idaşa sen beğendiğin için gidip bakacağım canımcanım ben yakınlarda aldım zaman içinde ne olur bilmiyorum ama şimdilik çok memnunum .idaş gold serisi mira modeli bazamda idaşın onu 5 yıldır kullanıyorum dünyanın yükü var içinde gayette memnunum .yatağa 600 tl ödedim bu arada...
saol canım odamı gittiğimde ölçeceğimyataş,istikbal bellona çevremden duyduğum kadarıyla iyidir. ben de istikbal kullanıyorum . hem baza hem yatak.ikisinde de bi sorun yaşamadım. tavsiyelerime gelince ne marka olursa olsun 1-odana göre seç,çok büyük alıp da odayı daraltma. benim önceki evimde odam çok küçüktü ve odanın tam ortasında 1.60lık koca bi yatak olarak duruyordu.şimdiki evimde odaya göre oldu. 2-mutlaka ayaklarını yerden yüksek al. temizlik sırasında bazayı oraya buraya çekmezsin. işte benim sıkıntım bu. ben keşke öyle alsaymışım diyorum.bir de deri al bence.
zzaten idaşa sen beğendiğin için gidip bakacağım canım
bir yataş blue star dı sanırım onada bakacağım
baza da önemli bir mevzu kaliteli olmalı
çok zor alınacak bi sürü eşyanın olması yeniden ev kurmak
Allah yardımcımız olsun
saol canım odamı gittiğimde ölçeceğim
ve ayakları yüksek modellere bakacağım çok haklısın
neden deri
kadife kesinlikle almam toz üstüne yapışıyor
ben hep yataştan alırım diyodum istikbali çok kişiden duydum en iyisi hepsine bakmakBende yatak alıcam. Yataşa işbire baktım fiyatlar uçuk.
İstikbbal 600 - 800 arası değişiyor. Annemde istikbalden memnunmuş. İstikbal alıcam. ÜStelikte yattım hepsinde hiçbir fark yok
sizde epey para vermişsiniz geçmiş olsun artıkSanırım herkes istikbal yatak ve baza kullanıyor keske bizde öyle yapsaydik yatağı yatsan dan aldık beğenmedik üstüne para verdik değiştirdik ondanda memnun kalmadık bazayida uygun olsun dedim bes para etmez bişey çıktı 4 bin liraya çile satın aldık başka markada 2 bin liraya halledecektik neyse iyi karar vermek lazım
deri evet temizlik açısından kolay olurderi dediysem suni deri cnm. gerçek değil. bence daha şık duruyor ve de yine temizlik açısından bir bezle silip geçiyorsun. açık renkler favorim. toz belli etmez.
pedli yatak almak yerine yatağa kılıf diktirmeyi tercih edeceğim sanırım
kılıfı çıkarır yıkar takarım
istikbal bazayı beğenen çok
yataş kullanan yok mu
kampanyaları varmış birde
bakalım hakkımızda hayırlısı
bayramda yoğun bir alışveriş beni bekliyor ya
Rabbim kolaylık versin inşallah
ne aldıgınızı merak ettim ? aldınız mı ? bende degiştirmeyi düşünüyorum dün bellonadan baktık eşimle 1700 tl ayakları yüksek ve baza başlığı kadife kumaştan ama benim yatak odama çok büyük ? artık ev alınca degiştircez bakalım nasip kismet
daha yatamadım canım ya
:)
yarın taşınacağım inşallah
deneyimlerimi paylaşınca yazarım canım
bedline markalı yatak ve baza aldık
yani şimdiye kadar hiç bir firma bazaya çıkıp zıplamadı eşimde bunu beğendi bak sağlam ki bunu yapıyolar dedi
yatağında bir tarafı ortapedik bir tarafı mikrofiber
mikrofiber 5 cm
2 tek kişilik yorgan 4 tanede yastık aldık hediye olarak
baza başlık yatak da dahil toplamda 1500 tl verdik
yani bedline kullanan yakınım yok ama internetten şikayetlere baktım sadece geç teslimat yapıyolarmış
birde sadece yatak işi yapıyolar ondan beğendim
bakalım memnun kalacakmıyız
sizede kolay gelsin seçmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?