Yatak tavsiyesi

aysssqq

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
49
9
6
Yatasdan yatak aldık çökme oldu kumaşı çok kalitesiz yeni yatak almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı marka model olarak

Yataş'tan yatak alıp çökme yazısını görünce dayanamadım :)) aynısı bende de oldu , ki ben kilolu değilimdir.
2 Senedir Yatsan Yatak üzerinde yatıyorum ne çökme ne de eziklik gibi sorunlarla karşılaştım canım. Bu vesileyle herkese tavsiye ederim. Çok kaliteli ürünler .

hangi şehirde yaşıyorsunuz Yatak markası vereyim size ne yataş ne bambi sadece reklam tuzağı

Yataş'tan yatak alıp çökme yazısını görünce dayanamadım :)) aynısı bende de oldu , ki ben kilolu değilimdir.
2 Senedir Yatsan Yatak üzerinde yatıyorum ne çökme ne de eziklik gibi sorunlarla karşılaştım canım. Bu vesileyle herkese tavsiye ederim. Çok kaliteli ürünler .
Tesadüfün böylesi bu akşam yatak araştırdık biz de Yatsanı iyice araştırdık birçok ünlü otellere yatak yapıyormuş bu yorumu da gördüm çok iyi oldu

Tesadüfün böylesi bu akşam yatak araştırdık biz de Yatsanı iyice araştırdık birçok ünlü otellere yatak yapıyormuş bu yorumu da gördüm çok iyi oldu
Rica ederim Canım . Gerçekten Yatsan yataklar çok güzel. Özellikle Switzerland modelini ısrarla ve ısrarla öneriyorum sana :KK200:

Back
X