• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Örtüsü Yerine Pike Takımı Olur mu?

Superisi.

♥ღ°•.♥.•°ღ♥
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
740
2
96
Diğer
Canlar çeyizde kabarık yatak örtüsü olması gerekli diyorlar ya ben doğru düzgün kullanmayacağım birşeye dünya para vermek istemiyorum. Ama misafirlerim geldiğinde de kullanabileceğim kibar bir alternatif arıyorum. Geçen gün pike takımı gördüm fransız güpürlü hatta Evlen Home markasında baya çeşit var ama pike takımı yatak örtüsü görevi görür mü emin olamadım.

Çalışan birisi düzenli yatak örtüsü kullanabiliyor mudur onuda bilemiyorum ama ben kullanamam diye düşünüyorum. Sizce pike takımı alsam olur mu ki? Yoksa alternatif uygun fiyatlı yatak örtülerini araştırayım mı?:44:

Son düzenleme:
ben tacın evlilik setini alıcam. onun pikeside nevresimide yatak örtüsü gibi. İlk gün onu sericem sonra da önemli şeylerde kullanırım. Hİç gerek yok kabarık kabarık örtülere. Çoğu kişide almıyor zaten artık

Son düzenleme:
Canla çeyizde kabarık yatak örtüsü olması gerekli diyorlar ya ben doğru düzgün kullanmayacağım birşeye dünya para vermek istemiyorum. Ama misafirlerim geldiğinde de kullanabileceğim kibar bir alternatif arıyorum. Geçen gün pike takımı gördüm fransız güpürlü hatta Evlen Home markasında baya çeşit var ama pike takımı yatak örtüsü görevi görür mü emin olamadım.

Çalışan birisi düzenli yatak örtüsü kullanabiliyor mudur onuda bilemiyorum ama ben kullanamam diye düşünüyorum. Sizce pike takımı alsam olur mu ki? Yoksa alternatif uygun fiyatlı yatak örtülerini araştırayım mı?:44:

Benim iki tane pike takımım artı bir de yatak örtüm var. kabarık örtüleri ben de sevmiyorum bak bu örtümün fotografı $img.jpg buna benzer pikeler bile var. bence yatak örtüsü niyetine kullnabilirsin :)

benimki gelin home evlilik seti :21: :54: çok güzel oyle kabarık falan değil yer kaplamaz etmez ama şimdiki aklım olsa onu bile almazdım valla çalışan bayana ne gerek oyle seyler kaç kere serip kaldırcam bende bilmiom :16:

ben tacın evlilik setini alıcam. onun pikeside nevresimide yatak örtüsü gibi. İlk gün onu sericem sonra da önemli şeylerde kullanırım. Hİç gerek yok kabarık kabarık örtülere. Çoğu kişide almıyor zaten artık

Canım aynen pike takımları çok kibar çok zarif duruyor ama örtü gibi kullanılır mı emin olamadım :44: Aslında baya niyetlenmiştim etraftan kimileri pike yatak örtüsü gibi olur mu hiç kısa kalır falan dediler zati kararsızım kafamı karıştırdılar

Benim iki tane pike takımım artı bir de yatak örtüm var. kabarık örtüleri ben de sevmiyorum bak bu örtümün fotografı Eki Görüntüle 976421 buna benzer pikeler bile var. bence yatak örtüsü niyetine kullnabilirsin :)

Yatak örtün çok kibarmış canım cidden bayıldım :16: Ama ben maddi olarak da çok külfetli olsun istemiyorum düğünüme az kaldı ve cidden çok eksiğim var :44: Ondan uygun fiyatlı kibar ve şık bişey istiyorum :27: Çok mu şey istiyorum kiii :26:

Canla çeyizde kabarık yatak örtüsü olması gerekli diyorlar ya ben doğru düzgün kullanmayacağım birşeye dünya para vermek istemiyorum. Ama misafirlerim geldiğinde de kullanabileceğim kibar bir alternatif arıyorum. Geçen gün pike takımı gördüm fransız güpürlü hatta Evlen Home markasında baya çeşit var ama pike takımı yatak örtüsü görevi görür mü emin olamadım.

Benimde bu sorunum var.. :50:

Canım yatak örtüsü yerine pike pek olmaz, hem ince kalır hem de kısa kalır yanlardan ve ayak ucundan.
Ama günlük, sade bir tane alırsan misafir geldiğinde de işini görür. İlla ki öyle kabarı dantelli olacak diye birşey yok.

Bende english homeun çiçek desenlilerinden var, evlendiğimden beri onu kullanıyorum.
Misafir gelince de basit değil sade duruyor.

benimki gelin home evlilik seti :21: :54: çok güzel oyle kabarık falan değil yer kaplamaz etmez ama şimdiki aklım olsa onu bile almazdım valla çalışan bayana ne gerek oyle seyler kaç kere serip kaldırcam bende bilmiom :16:

Aynen canımm çalışan insanlarız ne kadar istesek de örtüyü çok kullanamayız.Gelin görmesinde ve nadir zamanlarda misafirim gelince kullanabilirsem ancak o zaman kullanırım.

Canım hazır sen pike takımı kullanıyorsun ya boyut olarak nasıl yatak örtüsü görevi görüyor mu? Azda olsa yatağın aşağısına dökülüyor mu? Baya soru sordum canım ama :16: Şimdiden Çok çOk Teşekkür Ederimmmm

Canlar çeyizde kabarık yatak örtüsü olması gerekli diyorlar ya ben doğru düzgün kullanmayacağım birşeye dünya para vermek istemiyorum. Ama misafirlerim geldiğinde de kullanabileceğim kibar bir alternatif arıyorum. Geçen gün pike takımı gördüm fransız güpürlü hatta Evlen Home markasında baya çeşit var ama pike takımı yatak örtüsü görevi görür mü emin olamadım.

merhaba canım ,ben karacanın tuğçe setini aldım pike takımı olarak geçiyor ama pikesi gerçektende çok güzel yatak örtüsü gibi, bir de yatak örtüsü olarak english homedan aldım, şuan yüzde elli indirimde yatak örtüleri bir bak istersen .
Eki Görüntüle 976528 $chantel.jpg

Aynen canımm çalışan insanlarız ne kadar istesek de örtüyü çok kullanamayız.Gelin görmesinde ve nadir zamanlarda misafirim gelince kullanabilirsem ancak o zaman kullanırım.

Canım hazır sen pike takımı kullanıyorsun ya boyut olarak nasıl yatak örtüsü görevi görüyor mu? Azda olsa yatağın aşağısına dökülüyor mu? Baya soru sordum canım ama :16: Şimdiden Çok çOk Teşekkür Ederimmmm

canım eğerki maddi durumun varsa tabiki al ama yoksa english home dan indirimden falan yatak örtüsü al yeter bence ben yatak örtümü 90 tlye aldım indirimden pike takımından ziyade yatak örtüsü al bence :21:

yaa nasıl gündemimdeki konuyu açmışsın, çok teşekkür ederim tercüman olmşsun :9: ben de valiydeyle alışverişe çıkıcam, bu şekilde tül fırfır yığını kabarık bişey istemiyoruz, dünya para vermek akıl karı değil bu kadar eksiğim hala varken, ilk gün için böyle hem şık, hem kullanışlı (hergün değil tabi özel günlerde) olsun istiyoruz. arkadaşlar fikir amaçlı kendilerininkinin resimlerini ve fiyatlarını paylaşırlarsa sevinirim :26:

Yatak örtün çok kibarmış canım cidden bayıldım :16: Ama ben maddi olarak da çok külfetli olsun istemiyorum düğünüme az kaldı ve cidden çok eksiğim var :44: Ondan uygun fiyatlı kibar ve şık bişey istiyorum :27: Çok mu şey istiyorum kiii :26:

Ben de hep uygun şeylere bakıyorum. Maalesef al al bitmiyor. bu örtü taksitle 200 tl. diğer örtülere göre uygun. ararsan bulursun mutlaka zevkine ve bütçene göre bi şey :))

Back