Yatak örtüsü konusunda yardım..

ayrıca çeyizde bir tane yatak örtüsü olunca yetip artıyor
hele ki çalışıyorsan onu örtmek için zamanın bile olmayacak
baza altı bekleyecek
hem şimdi pike takımları ve nevresim takımları o kadar şık ki, tek başına onlar bile yeterli:KK66:

Bende onu diyorum nevresim, pikem, battaniyem var zaten hani süslü püslü şeylerle kim uğraşacak ben çalışırken diyorum? Valla şuan bekar olduğum halde evden nasıl çıktığımı bilmiyorum o zamanı düşünemiyorum bile? :KK53:

3yıllık evliyim.6yıldır çslışıyorum.2 yadında bi oğlum var.yatak örtüsü? O ne? Nası bişey o? :KK48:şaka bi yana, çok kasma bence.çoğu zaman pike seriyorum ben de.hayat senin.ev senin.oda senin.sen mutlu musun öyke? gerisi fasa fiso.

Zaten haftanın 6 günü çalışacağım yatak örtüsü sermekle uğraşamayacağım halde teyzelerim bir de yatak örtüsü çıkardılar başıma:KK47:

El mahkum mecbur alacağım.. :KK14:

Taşlı tuşlu fırfırlı şeylet istemediğimden bunlar arasında kaldım.

Aslında en çok beğendiğim model bu, ama sadece 2 rengi var en güzeli su yeşili ama benim fon perdelerim mavi üzerine pembe çiçekli olduğundan (englısh home' dan aldım o modeli bilenler vardır) uygun olmayacağını düşünüyorum? Mobilyalarım beyaz yatak başlığım pudra veya pembe tonlarında kapitone olacak bu arada.

Eki Görüntüle 1417979

Bir üstteki model kadar şık durmasada uyumu yakalamama sebep olur ama bu seferde çok mu basit durur?

Eki Görüntüle 1417981
Bence ikincisi çok daha asil ve şık duruyorr canım :)

3yıllık evliyim.6yıldır çslışıyorum.2 yadında bi oğlum var.yatak örtüsü? O ne? Nası bişey o? :KK48:şaka bi yana, çok kasma bence.çoğu zaman pike seriyorum ben de.hayat senin.ev senin.oda senin.sen mutlu musun öyke? gerisi fasa fiso.

Off keşke bana bıraksalar üstelik teyzem 650 tl' ye beğenmiş bi tane onu aldırmaya çalışıyor bana ya hadi olsun 3 kez, yani 3 kez sırf aldım diye sereceğim bişeye neden o kadar para vereyim? Ayakkabılarım için portmanto al diye tutturdu gitmiş gene beğenmiş hiç tarzım olmayan bişey üstelik benim holüm, antrem küçük, tamam gösterdiği model de küçük ama daraltıcak gene de, yok teyze diyorum, daraltır diyorum beğenmedim diyorum ama yok, güzel, daraltmaz ufak tefek baksana diyor ani bana soran yok hiç bişeyi, ayrıyetten 3 takım dantel örtüm de var, pikom da var. Yani sene olmuş 2015 kullanmayacağımı bile bile zorla hala bişeyler yaptırılmaya devam etmekte..:KK14:

sabah kendimi giydirmeye yetisemiyorum, yatagi mi giydirecegim?
cok guzel ama hic ugrasamam boyle koca koca ortulerle.
ben dekoratif gorunumlu ince yatak kapaklarini tercih ediyorum. hem guzel duruyor hem pratik.
eskiden anne-anneanellerimizn dantel gorunumlu kumas masa ortuleri vardi, iste ben onu yatak ortusu yaptm, cok guzel duruyor.

Canım eğer çok abartılı şeyler sevmiyorsan günlük kullanabileceğin bi pike takımını yatak örtüsü gibi kullanabilirsin. Bak ben yazın bunu seriyorum
25e0f39dad19b_0.jpg

Özdilek'in pike takımları kocaman oluyor yatak örtüsü gibi, fiyatı da 140 tl idi galiba aldığım zaman.
Hem senin için de pratik olur.
Eğer eklediğin fotoğraflardan birinden tercih yapman gerekirse ben ikinciyi daha çok beğendim.
Fon perden pembeli maviliyse pembe yatak örtüsü de kullanabilirsin.

canim bu cok hosmus. Benim tactan pikem var ama sanki naylon polester karisimi gibi geliyor ortunemiyoruz . O yuzden 100% pamuk birsey aliyorum yazin kullanmak icin. Tavsiye edermisin bunu.

:KK73:ikinci örtüyü çok beğendim. ama sormak istediğim birşey var. çalıştığım için yatak örtüsü kullanmam demişsiniz. yataklarınızı topladığınızda öylece yorganla mı bırakıyorsunuz. biz yıllarca kullandıkta merak ettim :KK45:

ben şahsen çalıştığım için sadece yorganı çekebiliyorum :mad: o da dağınık kalmasın diye, süsünü düşünemiyorum valla.
zaten akşam geliyoruz. hafta sonu da çoğu zaman öyle. ancak yabancı ağır misafir geleceği zaman, mevlüt d.günü vs örteceğim kalın pike tarzı örtülerim, örgü battaniyelerim var onları kullanıyorum.

konu sahibi smuwiLa smuwiLa , ben de yeni evliyim. herkes söyledi yatak örtüsü filan. yatak odam fazla büyük değil zaten.
katlayıp onu nereye kaldırıcam. benim işime öyle geldi öyle yaptım.resimdeki takım güzelmiş. kullanabilirsin.

Off keşke bana bıraksalar üstelik teyzem 650 tl' ye beğenmiş bi tane onu aldırmaya çalışıyor bana ya hadi olsun 3 kez, yani 3 kez sırf aldım diye sereceğim bişeye neden o kadar para vereyim? Ayakkabılarım için portmanto al diye tutturdu gitmiş gene beğenmiş hiç tarzım olmayan bişey üstelik benim holüm, antrem küçük, tamam gösterdiği model de küçük ama daraltıcak gene de, yok teyze diyorum, daraltır diyorum beğenmedim diyorum ama yok, güzel, daraltmaz ufak tefek baksana diyor ani bana soran yok hiç bişeyi, ayrıyetten 3 takım dantel örtüm de var, pikom da var. Yani sene olmuş 2015 kullanmayacağımı bile bile zorla hala bişeyler yaptırılmaya devam etmekte..:KK14:

.......şahsen ben nasıl rahat ettiysem öyle yaptım.
dantelli havlular var. çeyizlik. seriyosun oraya buraya. iğne oyası vs.:KK34:
inan onları dahi ütüleyemiyorum.
güpürlü olanları kullanıyorum.

bende 3 yillik evliyim 1,5 yasinda cocugum var ve 5 gun calisiyorum. Suslu bir pikem var onu calisirken bazen seriyorum sabah yatagimi duzeltince. Oda daha derli toplu duruyor bana gore yani kendi goz zevkim icin yapiyorum. Ama hafta sonu mutlaka sererim pikemi.Eger haftasonu misafirim varsa incili yatak ortumu seriyorum. Sadece evim daha guzel yatak odam guzel durdugu icin seriyorum yani kendim icin. Yoksa bende yogun bir anne olarak calisirken bazen yatagimi bile duzeltmeye vakit bulamiyorum.

Ama ben severek begenerek aldigim icin sorun yasamiyorum. Ve ayrica yatak odam buyuk. Elbise dolabimda bir duvar tamamen kapli o da cok buyuk. Asili olan kiyafetlerimin altina incili gelinlik yatak ortumu guzelce katlayip koyabiliyorum yerimde musait yani. Bazamin altindada tekerli 4 adet her biri 25 kilo tasiyabilicek cekmecelerim var. Kisaca depolama alanim cok.

Bence guzel bir pike takimi o suslu olanlardan isini gorebilir. Hem cok yer kaplamaz hem ozel gunlerde hemde eger misafir veya gundelik kullanmaya uygun. Bu gosterdigin cok pahali ve ayrica fazla sade geldi bana. bununla hem annenler tatmin olmiyacaktir ve 1 tane daha suslu alman icin baski yapabilirler.

6 aylık evliyim çok çok sade birşey almama rağmen misafirden misafire seriyorum bende hiç istememiştim annem zorlamıştı.English home un nevresim taımlarını almıştım pikesiyle kullanıyorum o kadar rahat ki at makinaya yıkansın yani alınıyor ama bazanın altında yer kaplayan fizuli birşey bence

X