Yatak örtüsü için fikir lütfen

balkabaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
699
0
46
İstanbul
kızlaaaaar sizlerden fikir rica edebilirmiyimm

yatak örtüsü almam gerekiyor ama hangi markadan nasıl birşey alacağıma karar veremedim

çok iddialı tüllü modellerden istemiyorum ama sanırım

hem şık hem sade çok ağır olmayan birşey istiyorum

bana hangi markaları hangi modelleri kullanışlı veya değil gibi ne önerebilirsiniz?

canım taç ve soleyin çok güzel sade ama şık yatak örtüleri var sitesinden bakabilirsin ki soley şu aralar indirimde bende senin gibi sade ve şık yatak örtülerini beğeniyorum.

çok teşekkürler canım

bakıyorum geziyorum ama beğenime hitap eden tam istediğim gibi bişey bulamadım ya çok düz günlük

yada çok abartılı.. ortasını bi bulamadım :44:

soleye bakalım dediğin gibi

canım ben de abartılı modelleri hem sevmiyorum hem gereksiz görüyorum. ben english home'dan pamuk saten yatak örtüsü aldım. çok şık ve kaliteli, çok da kullanışlı görünüyor. sarev'in de değişik spor ve şık modelleri var canım. ben dün ordan pike takımları aldım. bugün de devam ediyor mu bilmem ama %25 indirim de vardı. istersen bi bak vanım

Son düzenleme:
sana tavsiyem ne alırsan al ama fazla alma. kullanılmıyor bile, parana yazık. bende çeşit çeşit var ama pike ve battaniyelerin desenleri zaten güzel olduğu için bide üşengeçlikten onu düzeltirosun yetiyor.

almak istediğin yatak odasına göre bi şeyler almalısın her şeyden önce. nasıl bir ev istiyosan nasıl bir oda istiyosan ona uygun örtü bakalım.

klasik mi avangard mi modern mi country mi ya da eklektik mi neyse artık hayalin ona göre bakmak lazım

benim yatak odam avangard yada country değil.. modern ..

yatak örtümü de sade düz ama şık bi örtü olsun istiyorum

Konu icerik nedeniyle "Ev Tekstili ve Mefruşat" basligina tasinmistir. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…