• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak örtüleri

cancer68

2 prens,1 prenses
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
771
Puanlar
688
Yer
Aksaray
$6.webp

$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

$5.webp

:46::46:

bence çok gereksiz. saten ve en incelerinden aldım tülsüz düz bişey. onu bile kullanmıyorum. şık bir battaniye yeterli bence.

$untitledp.webp $untitled1.webp

$untitledü.webp
Size bu tür bişiler lazım sanırım gezginiz ve piyonist

Son düzenleme:
evet abartılılar ama yeni evlenecek olan gelin adaylarının %90'ı da kullanışsız olduğunu bildiği halde hevesleniyordur sanırım :34:

bu örtüleri yeni gelin ilk aylar kullanırda güzel ama onun dışında çok abartılı geliyo

Evet yeni gelinlerin hevesi bu yatak örtüleri sanırım

Son düzenleme:
Bunlar nasıl kızlar?Ben bunları çok beğendim.

Eklentiler

• $2013_yatak_ortusu_modelleri_2013-20-272.webp
    $2013_yatak_ortusu_modelleri_2013-20-272.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $2013_yatak_ortusu_modelleri_2013-6.webp
    $2013_yatak_ortusu_modelleri_2013-6.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 130
beyaz olanı süper çok beğend,m. ayrıca benden sana bir tavsiye saten dışında siyah örtü kullanmanı tavsiye etmyiorum çok fazla toz topluyor ve hep kirli görünüyor :50:

Evet haklısın siyah renk çok toz topluyor.

ben açık renkleri daha çok seviyorum, pembe, lila, krem pastel tonlarını. hem evi aydınlatıyor,hem renk katıyor, hemde gözü yormuyor..

evet herkese çok gereksiz geliyor şu yatak örtüleri ama ben nedense delisiyimmmm çeşit çeşit alırım sererim hiç üşenmeden :)))

şık olabilirler ama hiç tarzım değil

evet herkese çok gereksiz geliyor şu yatak örtüleri ama ben nedense delisiyimmmm çeşit çeşit alırım sererim hiç üşenmeden :)))

hehe aynen bende cok severim esim hep derki yaa nasil erinmiyonda hergun seriyon der :) perdeleride var cok guzel duruyor set olarak..

Back
X