• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Örtüleri Modelleri

Bence açık renkler daha hoş olur bide senin alacagın mobilyana uygunsa daha iyi durur...koyu bi mobilyaya koyu bi yatak örtüsü odada kasfet yaratır benceyerimseniben...tabi böle yatak örtülerini insan hepsini birden alası geliyor...mavi takım ve pembe güzel duruyor...

emeğine sağlık çok güzeller,buna bayıldım........
60809929ol1.jpg

fazla abartılı göze hitap etmiyor renklerin çoğu uyumsuz kullanılmış bence tabiiki zevk meselesi daha narin olabilirdi kaba duruyor

Emek icin tesekkur ama hepsi cok demode gorunumlu renkler korkunc bence cok gelin baci isi .

cappadocia kendinizmi üretiyorsunuz yoksa.gerçi senin koyduğun fotolar benim tarzım değil zümranınkiler tam benlik ama :)

kraliçe marie antoinette döneminden kalmış olmalı,kadın bu yüzden idam edilmiş olabilir.

sila dizisindeki (sila ve boranin yataklarinda) kullandiklari yatak örtüleri cok hosuma gidiyor hele gecen lila bir tane kullanmislar... acaba hangi marka? bilen varmi?

orta sıradan 2. çok hoş şık ve sade bende o tarz pike takımı aldım ama benimkiler çiçekli bukadar sade yoktu olsaydı kesin öyle alırdım ama hepsinin ayrı güzelliği var a.s.

emegine saglik cok güzeller..
benimde 2,00 x 2,00 yatak örtüsüne ihtiyacim var.. ama hic bi yerde bu ölcüde bulamadim :(
almanyada olup bu tür becerileri olanlar varsa diktirmeyi düsünüyrom artik ..
bana yazarlarsa sevinirim ..

Back