Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence açık renkler daha hoş olur bide senin alacagın mobilyana uygunsa daha iyi durur...koyu bi mobilyaya koyu bi yatak örtüsü odada kasfet yaratır benceyerimseniben...tabi böle yatak örtülerini insan hepsini birden alası geliyor...mavi takım ve pembe güzel duruyor...
harikasiniz hepsine bayildim ya ben kiyamam onlarda oturtmaya yatmaya pembe firfirliya sevdim gerci hepsi birbirinden guzel elinze emeginize saglik superrrrrrrrr kim ne derse desina.s.
sila dizisindeki (sila ve boranin yataklarinda) kullandiklari yatak örtüleri cok hosuma gidiyor hele gecen lila bir tane kullanmislar... acaba hangi marka? bilen varmi?
orta sıradan 2. çok hoş şık ve sade bende o tarz pike takımı aldım ama benimkiler çiçekli bukadar sade yoktu olsaydı kesin öyle alırdım ama hepsinin ayrı güzelliği var a.s.
emegine saglik cok güzeller..
benimde 2,00 x 2,00 yatak örtüsüne ihtiyacim var.. ama hic bi yerde bu ölcüde bulamadim
almanyada olup bu tür becerileri olanlar varsa diktirmeyi düsünüyrom artik ..
bana yazarlarsa sevinirim ..